неделя, 11 септември 2011 г.

Чисто бяла картичка

Картичкофурийско предизвикателство № 82 - "Чисто бяла картичка" зададено ни тази седмица от Юлия /July art/ ..не ми дава мира... Опитвам се да намеря своята представа за такава картичка и... така стигнах до втората си картичка направена специално за това предизвикателство.
Разглеждам с интерес предложенията на останалите момичета и между тях има някой, които наистина бих искала да съм измислила и направила аз :) Обаче.. не съм..
Искаше ми се а направя чисто бяла картичка с квилинг, но..все още не съм се екипирала с лентички за квилинг и не съм упражнявала достатъчно тази техника.. Имам и още една идея, която ще ми отнеме доста време, и..не знам дали ще успея да се включа с нея в това прекрасно предизвикателство, но..тази вечер се вдъхнових за точно тази картичка..
В последните дни съм под особено силното въздействие на поста на Мис Емералд посветен на това предизвикателство. Нейните думи толкова дълбоко ме трогнаха, че.. ми се прииска по някакъв начин да изразя своето огромно уважение към нея и към добротата и вниманието й.. Мислейки за това, се роди идеята ми за тази картичка, за това..искам да я посветя на нея. (Мис Емералд, ще се радвам да ти изпратя тази картичка, за това..се надявам да се свържеш с мен и да ми дадеш адрес на който да ти я изпратя).
Посвещавам я и на всички останали бели и добри феи сред вас, които много , много обичам, макар никога да не съм виждала повечето от вас.
В тази картичка съм вложила уменията си по шев и кройка.. :) - кройката на роклята е по измислен от мен модел. Много съм щастлива, че ми е останало парченце от този бял "плат", защото тъкмо то ме вдъхнови да направя цялата картичка..
Надявам се да ви хареса..










Направих много снимки с надеждата да се види какво всъщност представлява картичката, поне на част от тях..
Бъдете щастливи и се обичайте..От мен- спокойна и щастлива нощ за сега..
Понеже в картичката има доста "точки" под формата на перлички.., както и доста райенца.. мисля да я включа в Challenge #83 - Spots and Stripes на Щурото предизвикателство, както и в Try It On Tuesday - Monochrome , а също и в Седмица 7 - Релеф на Хоббисимо

6 коментара:

Юлия Андреева каза...

Страхотна рокля - много фина картичка - Браво! Много се гордея и с тази картичка включена в предизвикателството на Картичкофурии!

Meggymay каза...

Beautiful monochrome card, thankyou for joining us at TioT's this week.

Miss Emerald каза...

Краси, БЛАГОДАРЯ ТИ! Мисля, че вече мога да пиша след като отмина изненадата от публикацията ти, която не само, че бе много голяма, но и ме трогна, стопли душата ми ,но ме остави безмълвна и просълзена в продължение на цели 15 минути! И сега не знам дали ще мога да изразя всички емоции и чувства, които ме накара да преживея! Удоволствието, което ми достави това, че не само си посветила картичката си на мен, а и искаш да ми изпратиш тази красота ме изненада и трогна много! Великолепна и нежна картичка! Толкова ме трогна! Благодаря ти! Радвам се не само, че ме удостояваш с такова внимание и с толкова мил жест, но и че макар и виртуално срещнах един добър човек, който е с добро сърце и чиста душа! Това ще бъде един незабравим и много приятен спомен, който ще прибавя към останалите такива! И за това ти благодаря! Сега съм сигурна, че след като първоначалните емоции ги преживях, поне през следващите два дни ще ходя с широка усмивка на уста, благодарение на твоя жест, за който имам чувството, че не можах да изразя с думи всичко, което предизвика в мен!

Unknown каза...

Fab card and thanks playing along with TioT
hugs
Ildiko

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Miss Emerald, радвам се,че съм те усмихнала с тази картичка. Наистина много искам да ти я изпратя и ще се радвам да ми изпратиш адреса на който да я изпратя

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

За малко да пропусна тази бяла приказна картичка ...Краси, прелестна е наистина и аз се радвам също за Мис Емералд ...Антония я заслужава, наистина нейния пост е много емоционален!
Поздравления и за двете ви, вие сте позитивни и прекрасни!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...