RSS

Ще ядем, ще ядем, вкусна торта със крем…

Помните ли тази детска песничка, която пеехме в детската градина?
Най-после успях да намеря време да публикувам по-подробно тортичката, която ви показах като вдъхновение за Хоби предизвикателство №25 Рожден ден“
Тя е направена специално за почерпка по повод моя предстоящ рожден ден, който е на 1. ноември .До тогава няма много време, но пък, вярвам,че времето, което има е достатъчно..
Започвам една игра и тя ще бъде в три части, колкото са празниците, които ми предстоят през следващите две седмици.
И така, първия празник е моя рожден ден.
Изненадайте ме приятно!
Оставям изцяло на вашето въображение как точно ще го направите. Може да е с коментар,  или  с картичка, поставена тук при Mr.Linky.Tой ще е активен до ..4 октовмри 🙂

А ето и обещаното парче торта от мен:

и от горе:

и от страни:

и врътната:

и отзад:

И…понеже е кутийка, да покажа как изглежда отворена:

и тук:

И е време да обявя наградата.. За един от всички, които ме изненадат, ще бъде парчето торта 🙂

Изборът ще е на случаен принцип.
Замислям да има и други изненади, но..още дори и аз не съм ги измислила 🙂

document.write(“);

 
8 коментара

Публикувано от на октомври 29, 2012 в Рожден ден, игра, кутийка, подарък

 

CCH 131 "СКЕЧ"

Здравейте момичета!
Както вероятно сте забелязали, днес е понеделник и .. отново е време за нови Щури предизвикателства..
След  цял месец в който Крейзито усилено се реорганизира , в нашия дизайнерски екип се присъединиха три изключително талантливи и много любими мои дизайнери на картички. За моя голяма гордост, и трите са българки и бяха единодушно избрани от целия екип да се присъединят към него.
Както може би сте видели в блога на Крейзито, това са: Вили M., Nelly и Miss Emerald.
Освен новите попълнения, в следващите две седмици сме ви подготвили и ново предизвикателство. Този път това е един СКЕЧ.
Ето картичката, която аз успях да подготвя за ваше вдъхновение:

За направата на своята картичкка съм ползвала дигиталното печатче, което любезно ни предоставиха спонсорите ни: Bugaboo Brat – Jesse MoonУчудващо за мен, използвах този път основно ембос и дистрес и..никаква дизайнерска хартия. Накрая за акцент добавих малко блясък на крилцата, Искаше ми се да добавя малко прозрачен 3Д лак на сърчицето, което виси, но..като ползвам за първи път този лак, се оказа,че е по-течен, отколкото предполагах и с апликатора се появи една голяма ..точка..Така реших да намажа целия печат с този лак и..ефекта много ми хареса.На снимката не си личи особено, но картинката стана гладка и лъскава> Мисля,че този лак е перфектен за направа на магнитчета за хладилника 🙂 А ето и СКЕЧ-а, който Lionelsa подготви за това предизвикателство:

                                         
За това предизвикателство наш спонсор са Bugaboo Digi Stamps

                                          

А наградата за победителя ще бъде:

                                        

И така,  ако СКЕЧ-а, който сме ви подготвили ви харесва, ще се радваме да видим вашите интерпретации в следващите две седмици. Не забравяйте,че имате право на не повече от 4 участия в Крейзито.
Успех!

 

Хоби предизвикателство №25 "Рожден ден"

Здравейте момичета!
Имам удоволствието в тази публикация да ви поканя да се включите в Хоби предизвикателство №25 „Рожден ден“. За сега оставям всички „подробности“ ТАМ, а аз ще ви покажа само картичката и кутийката, които съм ви подготвила за вдъхновение:

В следващите дни , ще ви покажа по-подробно парчето торта, и ще добавя някой изненади за вас тук.

И..разбира се, ще добавя още изненади, показвайки ви по-подробно картичката..

Надявам се през следващите две седмици да творим и се забавляваме заедно. Усмихната нова седмица ви пожелавам и нека всичко с което се захванете бъде успешно и ви носи удовлетворение!

 
3 коментара

Публикувано от на октомври 28, 2012 в картички, кутийка, предизвикателство

 

Още една Тилда..

Както и в предишната публикация споменах, покрай направата на двете картички с Тилда за Пламнито и Светлето, се вдъхнових да оцветявам Тилди и..в тази публикация ще ви покажа третата интерпретация на същата Тилда 🙂

 Тя не е правена за никого конкретно,a по-скоро отразява моето моментно настроение покрай посрещането на моите две порастнали момичета тук в България..,  за това ще ви я покажа с удоволствие :

Макар да си няма уста с широка и красива усмивка,  намирам, че печатчетата са много изразителни и ми доставя удоволствие да гледам картички с тях. Може би за това се вдъхнових да направя цяла поредица 🙂

 
2 коментара

Публикувано от на октомври 28, 2012 в картички

 

Картичка за Светлето (Creative)

Това е една картичка, която е от серията вдъхновена от получателките си.
Тази картичка направих специално за Светлето по повод третия рожден ден на нейния блог.
Правих я бързайки да не изтърва последния момент, защото..нямаше да ми е за първи път.
Видях,че вече я е получила и за това няма да разваля изненадата, ако я покажа и тук.

Ето я и нея:

И малко детайли:

и в другия ъгъл:

И Тилда:

Не зная дали Светлето харесва Тилда и изобщо лица без уста..Аз самата имам известни резерви, но..точно Тилда я харесвам независимо от резервите си. А тази Тилда , седнала на клонче, правих специално с мисълта за Светлето, водена от усещането, което нейния блог ми създава, за една романтична , нежна и мечтаеща душа.. За ме беше голямо удоволствие да направя тази картичка!

 
7 коментара

Публикувано от на октомври 28, 2012 в картички, празник, приятел

 

Моята втора АТС

Здравейте момичета, ето,че дойде време да ви покажа своята втора АТС

Нея правих специално за моето късметче в Картичкофурийската размяна тази година по повод деня на картичкоправенето- Пламнито

И така, ето я и нея:

Надявам се да й е харесала.
Хубава неделя ви пожелавам..

 
2 коментара

Публикувано от на октомври 28, 2012 в АТС

 

Малко позакъснял поздрав за 6 октомври- денят на картичкоправенето :)

Aко знаете от колко време отлагам тази публикация..
След дълго разхождане на картичката в колата, с известно закъснение картичката е вече при моето късметче- Пламнито.
Много се радвам,че тъкмо за нея трябваше да направя картичка. Самата мисъл за това е много, много вдъхновяваща за мен, защото Пламнито е много позитивна и креативна дама, към която макар и да не познавам лично, а само виртуално, изпитвам много топли чувства.И така..Пламнито беше искрата на моето вдъхновение за направата на тази картичка.. И така..стига приказки, време е да ви покажа картичката:

ето и малко детайли:

и тук:

Не се сетих да снимам отзад , но..по-важното е,че картичката е при своята получателка, както и това,че за мен беше истинско удоволствие да я направя специално за нея. Със същото печатче направих още няколко картички, които се надявам скоро да успея да ви покажа.

А ето и снимката, която Пламнито е направила на нещицата, които й изпратих:

Между тях е моята втора АТС ..Ще гледам да ви я покажа в следваща публикация.
Усмихнат ден от мен..

п.п…Понеже картичката е в топлите есенни цветове които винаги са много вдъхновяващи за мен.., ще я включа при Елшите..И..понеже е вдъхновена от Картичкофея, ще я включа в Забавлятелствотона три картичкофеи със страхотни идеи..

 

Hugs

Втората картичка, която направих със страхотните дигитални печатчета от CDACAD22 е вдъхновена също така от темата на октомврийското предизвикателство на Двете Елши.
Дигиталното печатче е на Digistamps For Joy , а това е картичката, която направих аз:

Така изглежда отвътре:

Така изглежда отзад:

А това е детайл :

С тази картичка ви изпращам една голяма и искрена прегръдка..понеже вие също сте моето вдъхновение и ми липсвате много (този месец упорито не успявам да публикувам почти нищо, въпреки многобройните прекрасни предизвикателства).
Ще включа картичката и в Забавлятелство 12, защото.. защото правих картичката с огромно вдъхновение и с много любов 🙂

 
14 коментара

Публикувано от на октомври 16, 2012 в CDAC22, картички

 

Real life is your inspiration..

Сега ще ви покажа първата от двете картички , които направих с прекрасните печати на CDACAD22 , които са страхотни отново!Първият е на Pattie’s Creations
Ето я и първата картичка:

Ето и малко повече снимки:

Това е детайл отвътре:

а това е отзад:

Направо се изкушавах да извадя и шевната машина и да поушия няколко шева, но…съм се зарекла да не гоправя скоро, пък и очаквам в края на седмицата да пристигне голямата ми дъщеря за няколко дни и… по-скоро прибирам, отколкото изваждам.. (е, моите мъже в къщи не мислят точно така, като гледат процеса на творене, но…поне опитвам..)

На мен резултата определено ми хареса. Печата наистина е вдъхновяващ..И..понеже избрах мисъл за вдъхновението, ще включа картичката във вдъхновителното Забавлятелство на Мър-Мяу 🙂

 
4 коментара

Публикувано от на октомври 16, 2012 в CDAC22, забавлятелство, картички

 

Моята първа АТС – "Не си отивай лято"

И преди съм казвала,че много харесвам АТС и дълго се чудех какво точно представялват, като ги гледах из блоговете на рускините.
Едва, когато Валя пусна своето предизвикателство при Картичкофуриите за АТС с пълно обяснение какво е то АТС, какви размери има и какво послание носи, разбрах и..още повече се очаровах и амбицирах да направя и свои АТС..
Никак не е изненадващо,че щом Картичкофуриите пуснаха Картичкофурийска размяна на АТС, нямах търпение да се включа в нея.
Малко се забавих с моята Арт картичка, която трябваше да изпратя на Кати на тема „Не си отивай лято“, но това беше, защото дълго се чудех какво да направя.
 Харесвам много Кати и нейните арт картички и лекотата с която ги прави и експериментаторския й дух и…ми се искаше да е нещо специално за нея.
Тогава ми хрумна,че може да направя мини вариант на своята Арт картичка, с която участвах в нейното предизвикателство при Картичкофуриите.. И..в мига в който го реших, моето АТС се роди..
Направата му стана някак бързо и лесно и няма да скрия – с огромно удоволствие.. Понеже не мога да направя две еднакви картички, се постарах да са максимално подобни.
Ето какво се получи като резултат :

и отзад:

И отстрани:

 И малко детайли:



Качеството на снимките не е добро, но такива са станали в бързината да ги снимам малко преди да я изпратя на Кати….Няма как да я снимам по-добре вече 🙂 , но мога да я покажа на вас , защото от доста време е при получателката си и няма да разваля изненадата,..мога да ви покажа също още веднъж АРТ картичката по чието подобие направих тази АТС:

Темата е не си отивай лято.., а на мен тези цветя ми приличат на хербариите, които правехме в училище, опитвайки се да запазим максимално добре хербаризираните растения..Някак с моите цветчета исках да запазя дъха на лято, на цветя, на море, на топлина..и да задържа лятото.

Напоследък дните ми са толкова запълнени с ангажименти,че трудно стигам до компютър да публикувам. Но пък, ако знаете колко неща за показване съм ви подготвила..