понеделник, 20 юни 2011 г.

Честит Рожден Ден!

Да избереш подарък за любимите си хора не е лесна задача, особено за най-близките си любими хора и ..особено, ако са повече и съответно поводите за избиране на подаръци са относително често.. Обачепък, да успееш да зарадваш любим човек е прекрасно и...е истинско удоволствие да измислиш идеята си и да я реализираш..
За тинейджър за мен това винаги е било особено голямо предизвикателство..

И така, наближава 12 -тия рожден ден на големия ми син..Всъщност,..има повече от месец до събитието, но.. картичката за рождения му ден е готова, благодарение на вдъхновението от няколко предизвикателства, които опитах да съчетая:
Предизвикателствата на картичкофуриите "Moре"( което ми даде темата на картичката) , предизвикателство на ...Wee Memories.."Party time"( което ме вдъхнови да направя картичката точно за рождения му ден сега) и предизвикателството на Двете Елши "2 в 1 - картичка + подарък", което всъщност е много практичен начин да "опаковаш" подаръка си...и което всъщност от известно време правя за своите любими хора..Първия подобен "подарък" беше за голямата ми дъщеря, но не мога да участвам с него, понеже вече съм го публикувала ето тук За това..понеже лятото имам цели двама рожденика, със сигурност ще направя подобни подаръци..
Рождения ден на Зафир е на 1 август. Това, както и факта, че е синеок прави морската тема много актуална.. Рождения ден на всеки е повод за празнуване, но..за децата, родени лятото е трудно да съберат приятелчетата, които биха искали, тъй като по това време част от тях са на море, или при баби и дядовци на село.. Така всяка година, на моите синове, родени през лятото им е трудно да си организират истински голям купон с деца и..търсим начини да компенсираме това .. За щастие, самите те имат достатъчно братя и сестри ( както знаят тези, които ме познават, моите деца са 4 на брой - две момичета на 22 и 20 г и две момчета на 12 и 5г).
Тази година за баткото сме приготвили подарък - езиков курс в Англия. Тръгва на следващия ден, след рождения си ден и се надявам да изкара 3 незабравими седмици с приятни емоции там. За този подарък, опаковка не е нужна, но.. миналата седмица, докато беше на урок по плуване, му изчезна мобилния телефон. Това направи "лесно" избора на допълнителен подарък..Тъкмо за него е предназначена тази картичка- кутийка.. ( разбира се, би могла да е за шоколад и бонбони с пожелания да му е сладък живота,12бр балони - с пожелания следващите 12г да е неспирен купон и низ от щастливи събития.., или просто свещичките за тортата..с пожелание за още много рождени дни да е здрав и все така прекрасен.. )Посланието за този му рожден ден, с тази картичка и телефон в нея + шоколадов бонбон + балон , мисля да бъде: " Бъди ни здрав, все така прекрасен и достоен човек и нека живота ти бъде радостен и щастлив и следващите години бъдат за теб неспирен купон и низ от щастливи събития.Забавлявай се, откривай нови страни и хора, покорявай нови върхове, но където и да отидеш, каквото и да правиш, никога не забравяй от къде си тръгнал и винаги намирай време да се обадиш за да споделиш с нас постигнатото..Бъди щастлив"
Разбира се, все още телефона не е "избран",за това няма как да снимам подаръка в цялост, но..се надявам следващите снимки да дадат идея за идеята за която тези три предизвикателства ме вдъхновиха.Благодаря ви, прекрасни момичета за прекрасните предизвикателства..

Ето я и картичката:







Ето така, би могла да изглежда картичката, с допълненията към нея:



Това от лявата страна на подаръка, под кораба и котвата всъщност е ..джобче в което има място за пожеланията..



.. Всъщност.. нито картичката, нито подаръците, каквито и да са те, могат да покажат и част от това, което бих искала да даря и което бих искала да пожелая на децата си...
Заф, надявам се да знаеш, колко те обичам и че всъщност, за всяка майка най-важното е да знае, че децата й са здрави.... Бъди здрав.. Пожелавам ти го не само за рождения ден, а за винаги....
Всъщност..пожелавам здраве на всички..

6 коментара:

Nelly каза...

Много красив подарък - голяма изненада ще е като отвори книгата!!!

Veselina каза...

Прекрасен подарък-картичка! Много момчешки и морски! Рожденикът ще бъде очарован. Поздравления!

Green-Eyed Girl каза...

Прекрасна изненада, Краси! Оригинален подарък, наистина.

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Благодаря ви, момичета. Имам още да довършвам в частта с пожеланията..Имам идея в джобчето да сложа още малко изненади.. :) Като станат готови, ще снимам :)

Lisa Elton каза...

Beautiful... and I just adore lighthouses!!!

Laurel каза...

This is just fabulous!
Thanks so much for playing at Wee Memories.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...