вторник, 20 март 2012 г.

CCH # 111 - 'Go green'

Здравейте момичета. Отново в понеделник и тази седмица е ред на нашия дизайн тийм да ви вдъхновява за Крейзито . Този път  Christy, избира темата и е решила , че покрай Св. Патрик, ще бъде забавно да видим проекти, вдъхновени от темата 'Зелено' - това може да бъде чрез използването на зеления цвят, или рециклирането на нещо по вашия проект, или по какъвто друг начин интерпретирате темата. Проявете творчество!
Ето моето вдъхновение за вас, което направих едновременно за Крейзито с един от предоставените ни дигитални печати за това предизвикателство и за Хоби предизвикателство № 9 "СКЕЧ":





Тази седмица Щурото предизвикателство е спонсорирано от Sassy Studios.



Един щастливец ще получи 4 дигитални картинки по негов избор от магазина на Sassy Studios.
. Това може да си ти...Опитай..



Искрено се надявам да успеете да се включите с вашите проекти, които не се съмнявам,че ще са още по-зелени :) Успех, момичета!

2 коментара:

Miss Emerald каза...

Краси, много хубава интерпретация! Направо си представям как съм се излегнала и аз така на една зелена полянка, с книжка в ръка, птичките пеят песните си, носят се чудно хубави ухания! Еееех, мечти, мечти! Но пък ми стана много хубаво! Благодаря ти за удоволствието, което изпитах!

Natallia каза...

Чудесная яркая весенняя открыточка!!! Потрясающие цвета!.. Как раз именно то, чего не хватало в эти дни, когда была зима!.. Очень здорово!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...