четвъртък, 23 юни 2011 г.

Сватбено..

Току-що довърших този проект и бързам да ви го покажа. За него се двъхнових специално от "Щурото предизвикатество" CCH # 72 - Weddings , но.. признавам,че в известна степен за създаването на точно тази "картичка" взаимствах идеята да бъде 2 в 1 от последното предизвикателство на Двете Елши ..
Искам да споделя,че за мен беше огромно удоволствие да направя този проект, макар на никой от моите познати да не му предстои сватба скоро..
И така, това е моята представа за сватбена поздравителна картичка. В "сватбената торта" има място за малко подаръче, пари и много пожелания..
На "живо" сватбената торта изглежда доста "вкусно" :)Постарала съм се да постигна шоколадово-ванилов цвят и допълнително много цветя, които да подчертаят празничността на сватбения ден :) Мисля да включа тази картичка също и в Challenge #60 на Wee Memories.
Надявам се резултата да ви хареса:



Усмихнат ден на всички, на които им предстои такъв хубав празник!

6 коментара:

Veselina каза...

Много е красива тортата! Всяка булка би останала очарована!

Boryana каза...

Ехеее! Страхотна е! Доста оригинална форма, в която да поднесеш пожеланията си. А колко са реалните размери на тортата? :)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Диаметъра на долния "блат" е 11,5см, а диаметъра на горния 8см, общата височина на двата "етажа" на тортата е 10см..(това е размера без размера на "бисквитката" отгоре..)Реално...има доста място за подарък "скрит" в картичката :)

KalySto каза...

Много сладка изглежда!Булката ще е възхитена!

Svetla * каза...

уау ! страхотна торта се е получила ! много е красива ! И честито за машинката :)

Creations каза...

Вкусна и прелестна!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...