събота, 25 юни 2011 г.

"Ангелско предизвикателство"

Когато видях Предизвикателство №71 на Картичкофуриите със заглавие "Ангелско предизвикателство", първото, което си помислих, беше "Ангел хранител" и.."криле"....Така взех решението си за създаването на точно тази картичка:







И малко детайли:



И криле...

5 коментара:

kami_bonbona каза...

Чудесна е, харесва ми много картинката която си използвала.Благодаря ти че се включи в КФП 71 зададено от мен тази седмица :)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Благодаря ти, Ками.Тази картинка съм използвала и при декупаж ( друго мое хоби, което напоследък поизоставах покрай правенето на картички)- много ми е любима. Може би, за това, щом видях предизвикателството, веднага го свързах с нея..Едва след това с всички пухкави малки ангелчета прекрасни, които се появяват най-често около Коледа и които изглеждат прекрасно на картички..

Veselina каза...

Много нежна и сладка картичка!

Boryana каза...

Прелест! Когато чух за Ангелското предизвикателство и аз си представих точно ангел хранител и крила. Перфектно си съчетала всичко! Стискам ти палци да спечелиш! :)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Bora, благодаря ти за пожеланието. Наистина е много приятно, когато виждаш труда си оценен и харесан, но в предизвикателствата обикновено участват момичета с по-богат опит в картичко-правенето и обикновено има много по-добри картички от моите. За мен огромно удоволствие в майсторенето на картички е измислянето на идеята, съчетаването на елементите и..изобщо..процеса на изработване. След това ми харесва да гледам малките светнали очички на децата, които са ми най-любимата "публика", защото харесват всичко, което правя, каквото и да е то и много се радват на картичките ( и особено на пънчовете, шарените хартийки, панделки, ширити, копчета и всякакви джунджурийки с които се отрупва къщата, щом започна да творя..и които трудно опазвам от малките ръчички..)Аз се радвам на фантазията на момичетата в измислянето на предизвикателствата и особено на невероятното многообразие на идеи реализирани от момичетата участващи в тях..Прекрасно е и много зареждащо ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...