събота, 25 юни 2011 г.

Kартичка -звезда..

Когато видях предизвикателството PPA99-CAS Element of Style - Stars на Рals paper arts, първото което си представих беше...пагони, заря,американското знаме.. и..разбира се звездно небе..:)Все още бях под въздействието на предизвикателството CES Challenge #42 - Anything But Square...за картичка с по-различна форма..и...
...така се роди картичката за това предизвикателство - моята Картичка - звезда. Най-трудното беше да измисля как да се отваря тази картичка, но..след като залепих левия среден лъч на звездата, се оказа,че не е проблем да се отваря картичката и дори има доста място за пожелания вътре..
Исках да е нещо свързано с американската история, а не просто американското знаме..и понеже наближава 4 юли -Денят на Независимостта , който е национален празник на Съединените Американски Щати, реших тази картичка да е моят поздрав за всички, които обичат да правят в свободното си време картички и това им носи забавление и радост от тази далечна за мен страна.. И така мили момичета ето я картичката:


Чувствам този празник по някакъв начин близък за мен, защото...само ден преди това е роден малкият ми син. Понеже раждането му закъсняваше повече от седмица, бях твърдо решила, най-късно на 4 юли да го родя, мислейки си през цялото време за филма с Том Круз "Роден на 4-ти юли"..Моя син обаче, сам избра да се роди на 3 юли и..така неговия празник си е само негов и на всички нас, които го обичаме..
До тогава има цяла седмица..надявам се да покажа и картичката за неговия рожден ден :)

2 коментара:

Анонимен каза...

Very cute star. Thank you for playing along with Pals Paper Arts this week.

Unknown каза...

Great star card!! Thanks for playing at CES xx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...