сряда, 17 август 2011 г.

Върнахме се у дома..

Здравейте мили момичета. Днес се върнахме от почивката на море и на село.
Изкарахме чудесно.
В Бургас освен,че успях да си почина и да се насладя на морето, слънцето, морския ветрец и пясъка (с всички пясъчни замъци и морски съкровища, които събрахме с малкия ми син), успях да се запозная с няколко страхотни момичета, творящи картички и дори да сътворя картичка набързо с прекрасните материали, които сподели с нас Нели..
На село, освен че успях да си почина и да се наспя на чист въздух, да се насладя на тишината и спокойствието и на безгрижието на малкия , успях да се видя с роднини, да събирам плевели заедно с детенце и да се радвам заедно с детенце на пръскачката- цвете, която подарихме на дядо и баба (едната от няколкото пръскачки, които купихме от Пикадили и които се оказаха голямо забавления..)Къпахме се със "слънчева вода" и играхме с котето и кучето..Успяхме да зарадваме с присъствието си леля Мария за именния й ден и.... накрая допълнихме багажника на колата с истински домати ,чушки,патладжани,тиквички,лук, грозде, сливи, чесън, цветя, диня от градината в село и...дори яйца от истински свободни кокошки..
При всички тези чудесии, се почувствах истински щастлива, когато прегърнах големия си син на летището, прибирайки се жив и здрав от Лондон (последните дни доста му се притеснявах..покрай размириците там)
Чудесно е човек да се прибере у дома, след като е поскитал по широкия свят или дори по родното черноморие... и балкана.. :)
А още по-чудесно е, да се прибере при всичките си материали за хоби...и да запретне ръкави да твори, след дълга ваканция..

Успях да сътворя още една кутийка..за Седмица 3 на Хоббисимо в любимите си цветове..и дори да направя мини картичка към нея. И двете са съвсем семпли и изчистени (между другото,макар рядко да правя семпли картички, тъкмо семплите неща харесвам най-много)Може би поради това, точно тази кутийка си я харесвам много :)
Надявам се да хареса и на вас:










Сладки сънища на всички..

Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...