сряда, 31 август 2011 г.

Картичка с небесни неща..

Темата на Двете Елши "Картичка с небесни нещша" в предизвикателство №81 при Картичкофуриите наистина ме е обсебила тези дни..
Имам нялколко идеи, но..една от тях ми отне цял ден за да я реализирам.
От много време искам да пробвам този вид сгъване на картичка, но.. явно днес му дойде времето. Крайния резултат, определено ми хареса и със сигурност, ще направя и други картички от този вид..
И така..за "Небесните неща" в моята картичка..
Когато видях предизвикателството..първата ми мисъл беше за буквалните небесни неща.. Обаче..тъй като утре голямата ми дъщеря се прибира в България за 10-тина дни, а тя последните години се е увлякла по Божиите дела..някак от самосебе си свързах небесните дела с Божиите..и..с какичката ми прекрасна...и..така се роди идеята за тази картичка..
Никой от нас, не знае какви са Неговите небесни планове за нас..При всички случаи, нещата, които ни се случват според мен не са случайни и...е хубаво да мислим за "Небесните неща" в този аспект с по-голяма вяра и надежда, че каквито и да са плановете Му, то те са най-добрите за нас във всеки един момент..
Ето какво сътворих :






9 коментара:

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Краси, моите адмирациии овации за идейната картичка и креативността при изпълнението й! Страшно ми хареса, получила се е много добре - идеята ти наистина е страхотна да представиш така небесната тема на Елшите! Поздравления - убийствена е тази картичка - като идея, решение и изпълнение!

Neli каза...

Страхотна е! Поздравления!

Miss Emerald каза...

Супер! Много оригинална и идейна интерпретация! Поздравления и успех!

Поли каза...

Невероятна!!!!!!!!!!!!!!

Биляна каза...

Много добре се е получила- обичам тази сгъвка, а картинката е прекрасна!

bejko каза...

Прекрасна !Създава около себеси някаква лекота!Поздравления!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Ех, момичета, много мило ми стана, като видях коментарите ви. Наистина сгъвката ми стана любима, а картичката е сред любимите ми..

liva каза...

Краси, невероятна картичка си направила. Много, ама много ми харесва - направо останах без думи. Поздравления!:)

~Gery~ каза...

Страхотна картичка, Краси! Много добре си подбрала всичко! Елементи, цветове, хартии... и резултатът от това е невероятен!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...