петък, 16 септември 2011 г.

В края на лятото в оранжево и/или жълто 2

Както писах и при предишната картичка за това предизвикателство на Двете Елши - "Оранжево и/или жълто" , темата ми харесва много и..поради това възнамерявам да се включа в повече от една катичка.
Ето второто ми предложение, което е .... квилинг. Това е нова техника за мен и.. все още имам доста да усъвършенствам техниката. Въпреки това, бих искала да споделя идеята си с вас:



Когато лятото си отива и идва есента, тъкмо това са цветовете, които сме свикнали да асоциираме с пъстър килим от падащи листа..За мен, края на лятото и началото на есента са тъкмо в жълто и оранжево..Мисля да включа тази картичка и в игра 22 на Арти Матк " Отива си лятото ....... идва есента".

4 коментара:

slan4eva каза...

Много настроение има в тази картичка :) Много слънчеви лъчи и топлина!!!Квилинг-а се е получил чудесно независимо , че според теб ти е нова техника!Успех и поздравления!

Em каза...

Страхотни цветове! Винаги се възхищавам на картички с куилинг, защото знам, че техниката е изисква много и като време и като прецизност


Мерси, за участието в предизвикателството на Двете елши!

Miss Emerald каза...

Браво, Краси! Страхотно си се справила с квилинга! Картичката ти е великолепна и жизнерадостна! Очаквам още квилинг изненади от теб, защото ми се струва, че си му хванала цаката!

Златина Иванова каза...

Много ми харесва. Обожавам квилинга, а ти се справяш чудесно :)
И аз подготвям за това предизвикателство нещо с квилинг, но дано успея да го завърша в срок :))
Поздрави!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...