събота, 17 септември 2011 г.

Есен в гората в оранжево и/или жълто

Все още съм под влияние на прекрасната тема на Арти Марк - "Отива си лятото - идва есента" и на Картичкофурийско предизвикателство № 83 "Есен в гората", и..понеже и двете теми ме провокират да ползвам цветовата комбинация " Оранжево и/или жълто" на предизвикателството на Злати от Двете Елши (пък и това са цветове от моята любима топла гама), ви предлагам следващата ми картичка на есенна тема.
От много време се опитвам да направя картичка с този шаблон, но..вчера открих блог в който е описано как точно се прави.(за съжаление бях в офиса и не съм го запомнила..- ще ви го покажа по-късно при интерес)
Специално за предизвикателството на Картичкофуриите съм измайсторила дърветата отстрани.. Централния панел обаче ми е с любим печат, който също от доста време си чака реда..Обичам децата да изглеждат безгрижни, обичам да са естествени, изобщо...харесва ми атмосферата " С боси крачета и развети коси.."както и "Сред цвятата, на полянка във гората".. Тъкмо на такова място съм се опитала да ви отведа с тази своя картичка..




Мисля да я включа също в предизвикателство : Challenge # 52 Add A Heart ,на Craft and Me challenge, защото дърветата са обсипани със сърчица... :)
Хубав. слънчев , топъл и безгрижен ден, в края на лятото пожелавам на всички ви..

5 коментара:

slan4eva каза...

Ех Краси , защо не я пусна в Aty-mark? Толкова е хубава , просто нямам думи!Много ми харесва ефекта с шаблона горе и доло!Искам уроче как си го правила ако може.:) Гушкам те и ти благодаря за оценката!Успех!!!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Слънчице, благодаря ти за високата оценка!
Просто..снощи заспах с дребния и..е ми стигна времето да се включа и с нея в тази чудесна игра.
Но пък..беше готова и..трябваше да я споделя. Тя реално е правена за трите предизвикателства и..ще участва поне в двете.
Ще добавя към този пост уроче за ефекта с шаблона горе и долу при първа възможност.(може и в отделен пост) Сега обаче само надниквах, преди да тръгнем към Панчарево с мъжете, но..не можех да пропусна да ти отговоря. А картичките в Арти Марк ги оценявах без да гледам авторите им..(качвам си всички в един файл и си ги гледам едновременно...за да знам какво точно оценявам..) Благодаря ти още веднъж ,че следиш скромните ми услилия в картичкоправенето и ги коментираш толкова положително!

Em каза...

Много интересна сгъвка за картичка, определно е чудесна комбинация с това замечтано момиченце!


Мерси, че се включи в предизвикателството на Двете елши!

Miss Emerald каза...

Браво, Краси! Направила си толкова позитивна картичка, която излъчва наистина едно прекрасно детско безгрижие! Прекрасна е и като композиция, и като идея!

Crafteezee каза...

This is sooooo sweet. Thanks for joining us at Crafts and Me.
Hugs Tracy x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...