петък, 30 септември 2011 г.

В цветовете на есента...

Много време не съм показвала нищо изработено в техника Декупаж, но.. тия дни ми се наложи спешно да направя няколко подаръка и... искам да споделя единия от тях с вас.(другия просто не успях да го снимам, преди да го подаря , за което ужаснооо съжалявам, защото..замина за Германия..)
Та..ето за какво говорим:





Понеже е в моите любими есенни цветове е съвсем "сезонна". Ако някой се пита какво точно е това- това е резултата след преобразуването на стара едноцветна ваза..
Честно казано, понеже вазата е стъклена и беше прозрачна..си мисля,че би могло да се получи и нелош свещник, ако вътре се постави чаена свещичка, но..все пак вазата е доста по-висока ..

Не е кутия, но пък е ваза..и е 3Д проект, макар и не картичка..Не е точно листопад, макар да е в точно тези цветове..(всъщност..може и листопад да е :) :) ) Дълго мислих и..все пак реших да включа и него в предизвикателството JUGS #103 - Fall 3D challenge на Just Us Girls..

2 коментара:

slan4eva каза...

Олеле ,в тази ваза ми останаха не само очите ами и душата!Признавам си наистина , не само цветовете , но и африканския мотив ми харесаха!!!!Искам и аз - моля пиши ми колко ще ми струва една такава красота на marinex_71@yahoo.com
ИСКАМ Я!!!

Miss Emerald каза...

Браво, Краси! Страхотна красота, която успя да ме пренесе в Африка!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...