петък, 16 септември 2011 г.

Отива си лятото, идва есента..

Днес съм се настроила на тема "Отива си лятото- идва есента" покрай игра 22 на Арти Марк..
Разбира се..отново със слънчогледи..И..разбира се, отново в "Оранжево и/или жълто"...поради което ще я включа и в предизвикателството на Елшите..
Ето така изглежда картичката:




Когато, преди време видях този печат за първи път си помислих, как ми се иска да бъда на мястото на този сладур..- без грижи, без бързане, без следа от "градски" емоции.. И ето,че му дойде времето..(не на мен, да си лежа така блаженно, а на печата, да го ползвам в картичка..)
Представям си,че точно в този сезон, хората на село никак не могат да си позволят подобна почивка, но..въпреки това..им го пожелавам от сърце, след като приберат реколтата да си доставят удоволствието да се насладят на плодовете на труда си по този начин :)

7 коментара:

morgiana каза...

Наистина картинката на печата е много хубава. Цялата картичка носи някакво успокоение и радост, поне аз така я почувствах като я видях. Чудесно съчетание на точки и чертички, а слънчогледите са едни от любимите ми цветя. Поздравления!

slan4eva каза...

Страхотна е!Успех!

Em каза...

Много е готин този мечок, как се е излегнал небрежно! Много весела картичка, наситена с настроение!


Мерси, че се включи в предизвикателството на Двете елши!

Donika каза...

Хехех , благодаря ти за участието в играта с цели три проекта, тази ми харесва особенно много. На есен даже и мечовците почиват, че ги чака дъъъъъъъъъълга зима. Много сладка картичка!

Miss Emerald каза...

Великолепна е! И като замисъл, и като цветове, и като настроение - действа успокоително и човек е склонен да забрави забързаното ежедневие, да полегне поне за 5 минути и да се отдаде на няколко мига спокойствие и блаженство!

Green-Eyed Girl каза...

Прелестен мечо, приготвил се е да хибернира май... Много хубава картичка! Успех!

Mila каза...

Много сладуски мечо :)Успех!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...