петък, 30 септември 2011 г.

Сладко от тиква..

Тия дни нямам никакво време за любимото хоби , но..понеже съм започнала няколко проекта, реших да ги публикувам, преди да са приключили всички предизвикателства за които са предназначени :)
И...така.. бурканчето от сладкото от тиква, което почти изядохме тези дни, реших да украся подобаващо .. И тук имам още за довършване, но... държа да се похваля с първия си проект, в който съм ползвала щев -не само декоративен :)


Ще включа това бурканче в JUGS #103 - Fall 3D challenge , макар да не е точно кутийка.. Надявам се да не е проблем :)Допълнение от 13.11.11 :

Ще включа това бурканче в новата игра 27 на Дони от Арти Марк , защото..смятам,че отговаря на условията :)
Между другото, украсата на бурканчето е такава,че би могла да се мести от бурканче на бурканче без проблем, позволявайки бурканчетата да се измиват, консревират и..отново да се поставя върху тях..(многократна е).
Със сигурност имам желание да се включа и с проект, изработен специално за играта на Дони, но.. реших да споделя и проектите, които съм правила по-рано..

5 коментара:

Cvety каза...

Кога успя да напубликуваш толкова неща :) Бурканчето е голям сладур.. само въздишам по чуждите бурканчета.. обещавам официално скоро да си направя и аз. Кутията с това голямо, жълто цвете ми е много симпатична, а вазата е впучатляваща - пейзажът е много готин, сигурна съм, че на живо е много яка :)
Успех ти желая във въпросното предизвикателство с толкова на брой проекти и с тази хубава тема!

Maria Levine каза...

Lovely! Thanks for playing along with Just Us Girls this week.

slan4eva каза...

Ей, добре не съм бременна :))))))))) Страхотен буркан ,а за сладкото преглъщам!Още веднъж ти желая успех!

Miss Emerald каза...

Краси, Краси, страхотно украсено бурканче, което сякаш те приканва да опиташ вкусното сладко от тиква!

Donika каза...

Дааааа, още нещо много хитро.наистина е добре да може украсата да се използва и за следващо бурканче.Браво Краси!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...