петък, 7 октомври 2011 г.

1 октомври- световен ден на картичкоправенето.

Не знам защо толкова време отлагам този пост..Може би, защото все ми се искаше да намеря време през деня да снимам прекрасната картичка, която получих от Мими (Пъстър свят)...
Картичката получих още на 29 септември и в първия момент, си помислих,че нещо съм си поръчала он-лайн и..съм забравила.


Изненадата ми беше супер приятна, когато видях,че пакета всъщност е от Мими.
Картичката е модел, който от много време харесвам и никога не съм правила. Невероятно нежна , точно в моите любими цветове и...чудесно изработена.


Пожеланието ме трогна..


Почувствах се част от нещо наистина голямо - Картичкофурийското семейство, в което всички сте толков амили, толкова креативни и толкова всеотдайни..БЛАГОДАРЯ МИМИ, за прекрасната картичка, която ме усмихва всеки път, щом я погледна!


Иска ми се да можехте да видите и особено да пипнете тези цветя..Не знам от какъв материал са, но..това не е хартия. (може би силикон, или..нещо като кадифе..) На пипане са меки и много фини и .. са в любимите ми цветовеееееееее:


А ето така изглежда "гърба" на картичката:


На самия празник, ходихме с малкия ми син на репетиция в детска вокално-театрална формация "Таласъмчета". Той тръгна без особен ентусиазъм, но остана очарован и пожела да отидем отново, макар репетициите да продължават 4 часа ( за 5г дете, би трябвало да са много, но явно са разнообразно поднесени, с почивки и смяна на дейностите, защото той не само нямаше уморен вид, но и според мен, можеше да продължи още..)
След тази репетиция , както се досещате се запътихме двамата към...единственото място на което знаех,че ще срещна съмишленици, с които можем да се поздравим с празника - магазинчето на Двете Елши.
Излишно е да казвам,че беше пълно с картичкотворящи момичета и ..дечица.
Моя малък син беше очарован от всичко- то не му беше непознато и не спираше д аме вика да видя "тия пънчове", "тия печати"..."тия хартии".. Аз разбира се имах важната задача да опазя инвентара в магазинчето подреден по разпознаваем начин, за това не успях да направя картичка, но..пък успях да го убедя той да се пробва.
Най-голям интерес за него представляваха пънчовете, които бяха толкова много и различни по масата и..той си "нащрака" куп цветчета и листенца..Това беше повод да му ги връча и да го помоля да направи картичка с тях..
Ето го резултата:


Държа да кажа,че не съм му помагала изобщо в картичкоправенето и всичко- от идеята до реализацията са си негово дело :):):)
Надявам се да сте се усмихнали и вие..така, както се усмихвах аз, когто получих творбата му..

Усмихнат ден ви пожелавам и..още веднъж, голямо БЛАГОДАРЯ на Мими за прекрасната картичка по случай празника!

2 коментара:

Miss Emerald каза...

Честита ти картичка! А малкия творец е бил във вихъра си и е направил доста интересна и добре подбрана цветово картичка!

Пъстър свят каза...

Краси, радвам се, че картичката ми ти е харесала!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...