събота, 8 октомври 2011 г.

Врабче и клонче...

Кой цвърчи на клончето?
Врабчо плаче- "Мамо,
искам като слончето
аз да съм голямо!"
Гледай ти...
А слончето за какво копнее?
- Иска то на клончето
да се полюлее...


Когато видях "Есенното предизвикателство" при Двете Елши и чудесните вдъхновяващи картички, които дизайнерския екип е направил тази седмица, нямах никакво съмнение,че искам да участвам и аз... Дълго се чудех каква картинка да оцветя,...кой печат да ползвам.. Бях сигурна,че след предизвикателството без печат, ми се иска да е нещо, с "герой".. :) Искаше ми се да е нещо, което е достатъчно есенно и..така избрах врабчето на клонче.. :) Него разбира се асоциирам с детското стихче, което съм запомнила от времето, когато момичетата ми, бяха малки момиченца и знаеха наизуст цялата книжка в която беше това стихче..Странно е, но явно толкова сме ги повтаряли,че и аз още помня почти всички стихчета от там :)
Когато видях Картичкофурийско предизвикателство № 87 "Картичка с 3 Д елементи", идеята за тази есенна картичка се оформи..Ето крайния резултат:



Не знам дали се вижда добре на картичката, но при оцветяването съм се постарала да добавя 3Д ефект дори на врабчо , листенцата и калината (мисля,че така се казват червените "топчета" от клончето, което държи врабчо)..
Ползвала съм злато, старо злато и червен контур , който е да придаде релеф..
3Д листенцата са от тънко дърво..


Замислих се, че топлите есенни цветове в природата вероятно компенсират до някъде захлаждането на времето :) Пожелавам на всички прекрасна златна есен..


хм...страницата с предизвикателството на Картичкофуриите не съществува?!? ..Такъв надпис до сега не бях виждала.. ,но..здраве да е..

11 коментара:

Unknown каза...

Краси,много е хубава картичката ти!Цветна ,като есенна гора и този врабчо е голям сладур,успех от мен !

bejko каза...

Направо се чудя откъде го намираш това време за всичките красоти,които ни показваш!От хубави по-хубави!И много вдъхновени!Успех и от мен!

Cvety каза...

Много е сладка картичката, с всички есенни багри, за които се сещам, а и доста си поработила върху нея :)
Желая ти успех!

slan4eva каза...

Незнам как го правиш , но си във вихъра си!!!Страхотна картичка!Успех!

morgiana каза...

Тази картичка направо ме превзе. Страхотна е , а цветовете на есента в картичката са толкова истински и имам чувството, че пиленцето всеки момент ще хвръкне. Поздравления!

Petya каза...

Приказна картичка! Много е хубава! Поздравления!

Mila каза...

Страхотна есен :)

Veselina каза...

Красота!

Miss Emerald каза...

Красива есенна картичка с прекрасен герой!

Диана Пенчева каза...

Сладък врабчо с клонка в човката! Много ми хареса картичката! Сигурна съм, че наживо се виждат по-добре релефните елементи и е още по-хубава!

Rali каза...

Иххх, много яко се е получило! Много ми харесва 3д ефекта, особено на клонката - изглежда направо като истинска! Иска ми се да я видя наживо!
Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Двете елши!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...