сряда, 12 октомври 2011 г.

Есенна картичка по СКЕЧ

Много харесвам Щурото предизвикателство и когато видях тяхното ново предизвикателство CCH#88 - A Sketch with Optional Autumn colours беше сигурно,че ще опитам да участвам в него.
Това печатче което избрах, го харесвам много, но..някак ми се струва,че като опитах да го "вкарам" в кръгла форма, леко го..осакатих.. Въпреки това, харесвам крайния резултат

Както можете да забележите, отново съм добавила своите любими "шипки", защото без тях, ми изглеждаше някак..недовършено(може би, за това, защото оставих фона твърде едноцветен..):


Ще включа картичката и в Есенното предизвикателство на Двете Елши :)

Надявам се да съм успяла да ви пренеса с тази картичка в една друга своя представа за есента- времето за грозде, направата на червено вино и..усещането за предстоящите празници - именни дни, Коледа и Нова Година и все едни такива..уютни семейни събирания, които ни сполотяват и стоплят в задаващите се студени дни..
Хубава и топла есен пожелавам на всички..въпреки студа навън..

4 коментара:

bejko каза...

В невероятна форма си!Всичко което показваш е много идейно,направено с много фантазия и прецизност!Моите Адмирации и успех!

Miss Emerald каза...

Краси, ти си в есенен творчески вихър! Представяш ни още един аспект от този така богат сезон с картичка, която е много хубава и идейна! Успех!

Диана Пенчева каза...

Еха, още една красива и идейна есенна картичка!
Чак ми се прииска да ги видя накуп всичките на една снимка.

Stempelkobold каза...

What a wonderful card! Thank you for playing along with us this week at the crazy challenge, Dominique

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...