събота, 22 октомври 2011 г.

Еднослойна картичка

Една картичка, която започнах да подготвям за предишното предизвикателство на Елшите, но...не ми стигна времето..Като поизхвърлих това-онова от първоначалната си идея... се получи еднослойна картичка за предизвикателството на Двете Елши..:)
Еднослойните картички винаги са ми били много трудни, тъкмо защото изглеждат много..."лесни"..Винаги се възхищавам на хора, които умеят да правят семпли картички и да ги правят красиви..
Моята картичка е на бял картон..Оцветила съм черна "рамка"-та , защото така ми изглеждаше по-доре, отколкото бяла..Ползвала съм акварелни моливи на Milan :)
Надявам се да ви хареса :



Ще включа тази картичка също и в '11 - Week 42 - Use Black PaperPlay Challenges, защото при направата на картичката, макар и върху бял картон, всъщност е ползван единствено черен цвят :)

Разбира се,..не това е картичката, която първо ми хрумна, щом прочетох това чудесно предизвикателство.. Надявам се съвсем скоро да ви покажа и нея :)

5 коментара:

Green-Eyed Girl каза...

Краси, не знам това печат ли е или рисунка, но е мноооого готино. Съжалявам, че този мъжкар не успя да се включи в каубойското предизвикателство на Елшите. Но пък се радвам, че тази седмица успя да го представиш при еднослойните картички и ти благодаря за участието :)

Miss Emerald каза...

Краси, готина идея за еднослойна картичка! Предизвика и интереса ми към първоначалната ти идея, така че очаквам да я видим и нея скоро!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Благодаря ви, момичета, за това, че се загледахте в готиния мъжкар :)
Green-Eyed Girl , рисунка е..

skylife каза...

Ехааа, рисуваш жестоко!!! Така ми се иска и аз да мога така...или поне на половина!

Много добре се е получила и Вели е права - щеше да е много добро попадение за Уестърн-предизвикателството. Все пак мисля, че и за сегашното е много достоен конкурент.

Sharon Caudle каза...

Fantastic! Thanks so much for joining us at PaperPlay Challenges and hope you join us again soon.
hugs, Sharon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...