четвъртък, 27 октомври 2011 г.

Още няколко еднослойни картички...

Искам да ви покажа няколко еднослойни картички, които опитах да направя по метода на Вели. Много ми хареса като идея, но..признавам,че и тяхната направа се оказа далеч по-трудна, отколкото изглежда..
Основната трудност е в ..наличните печати и в умението им да ги съчетаваш, както и в куп други неща всъщност..



Ето ги и поотделно:

Честно казано, аз първата си харесвам най-много.. Обаче.. много исках да пробвам с няколко различни печата..За прозорчетата..- те по-скоро изглеждат кривички заради ъгъла под който са снимани (иначе са съвършено еднакви - първо си направих правоъгълно шаблонче и ..след това оцветявах..- не съм ползвала залепващи се листчета..))
На втората надписа върху печата..не изглежда добре..(може би трябваше печата да е по-слаб..- второ, трето "копие" за да се вижда надписа..


Третата..пак има подобен "дефект" , но.. върху нейната идея има какво да се поработи ( би могла да се по0лучи идейна картичка..)


Последната е .. с любимия ми печат..(или поне един от любимите)


Между другото, след като направих тези картички, имах няколко идеи за съвършено различни еднослойни картички, но...тази сутрин, като се заех да ги реализирам, видях,че ми остават 43минути до края на предизвикателството и.......... така в последния момент "нащраках" наличните опити в правенето на еднослойна картичка :)
До последно се чудех, дали да ги споделя... Със сигурност, следващите опити ще правя не за предизвикателство и..ще имам достатъчно време , защото..еднослойните картички са много по-трудни, отколкото изглежда и реално е нужно доста повече време за да се изпипат от към изпълнение..

5 коментара:

~Gery~ каза...

Според мен 1-вата и последната са ти най-сполучливи... :) Другите си ги попретрупала, а и са малко кривички прозорчетата.. Ама то човек с опитите се учи, сигурна съм, че следващия път ще са още по-добре:)

Green-Eyed Girl каза...

"Упражнението прави майстора", гласи една немска поговорка. Влюбих се в първата и последната ти картичка, много нежни ефектни са се получили. А много печати не са нужни... с по- малко се постига по- голям ефект!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Ех, момичета, наистина сте много мили.. Следващите опити определено се надявам да са по-добри, но..идеята за този тип картичка определено много ме вдъхнови.

Miss Emerald каза...

Фурийка си ти, фурийка! Пожелавам ти още много творческо вдъхновение и да ни покажеш следващите ти еднослойни картички, които след придобития опит съм сигурна, че ще бъдат още по-прекрасни!
От тези, които ни показваш днес, най ми легна на сърце последната, прекрасно послание носи в себе си!

Cvety каза...

И без да чета коментарите щях да напиша същото - първата и последната, и аз си харесах най-много, печатът на последната е стра-хо-тен :) Успех!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...