петък, 28 октомври 2011 г.

Още малко текстури...

Играта на Дони "Текстура" толкова ме вдъхнови, че..ми се искаше да направя много, много неща за нея..Обаче,..не успях..Все пак във времето съм правила доста различни текстури, макар и не върху картички ..Понеже не съм публикувала до сега тук своите текстури, ще си позволя да ги публикувам, макар и със закъснение за да ги споделя с вас:


това е...като пръскана мазилка..,но е върху стъкло :) Постигнато е със структурна паста..


това пък е върху дървена кухненска дъска..


Това пък е върху камък...
Тук текстурите са много..От трева (която не е истинска), до вода...Е..има и истински шишарки и истински мъх, но...те са само за допълване на "пейзажа"..
Разбира се, молбата ми е да не участват в гласуването, понеже...просто не са картички.
Но..се изкуших в последния момент да ги включа в играта на Дони, защото..са различни текстури и..защото съм си ги правила аз :)
Надявам се да ви вдъхновят..




Това са две бутилки...които "опаковах" в нещо като мрежа...Съжалявам,че не съм снимала отблизо "снега"..- той също е релефен и си е..текстура..


Всички тези текстури бяха направени за Коледния благотворителен базар миналата година(заедно с много други) и..отдавна не са при мен, за това и ми е невъзможно да им направя нови снимки...


Това пък, беше обикновен стъклен буркан, преди да се превърне в къщичка, която приютява Коледни сладки по празниците..Тук има и мазилка и керемиди и тухли и...сняг... :)

Надявам се да съм ви усмихнала поне малко с това многообразие от текстури :)
Дони, надявам се,че не се сърдиш,че ги включих в играта, след като не са картички..
Наистина всяка от тези текстури би изглеждала по същия начин върху хартия и дори би било по-ефектно..ако се превърнат в картички..

4 коментара:

Svetla * каза...

Текстурите , които си направила са страхотни ! Постигнала си невероятен ефект !

bejko каза...

Всички до една са страшно красиви!Включително и в предходната публикация!Хубаво е ,че им е дошло времето да ги видим!

Miss Emerald каза...

Краси, невероятни са! "Ах"-ках и "ох"-ках при всяка следваща, а когато стигнах до буркана.... е, тогава вече онемях, направо е коледно вълшебен! Сякаш е истинска малка къщичка, с навалял по керемидите й сняг и когато се отвори капачето, имам чувството, че ще се случи коледно чудо! Великолепно! А това, че не са картички, няма значение. В игрите на Дони могат да участват различни проекти и е чудесно, че си ги включила.

Veselina каза...

Прекрасни са, Краси! И аз съм силно впечатлена, страшно много ми харесаха, папката също, всичко е изработено с много любов, търпение и стил! Поздравления!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...