четвъртък, 27 октомври 2011 г.

Хелоуинска шапчица..

Не бях сигурна дали ще успея да се включа в прекрасното предизвикателство :JUGS107 - 3D Template challenge with a Halloween theme на Just Us Girls Challenges до тази сутрин.
Все ми идваха разни идеи, които..вече някой друг беше реализирал..
Обаче, случайно погледа ми попадна на една шапчица от рожден ден, която донесе детенце в къщи от детската градина и... изведнъж ми хрумна, че моят проект би могъл да е именно такъв - Хелоуинска шапчица за детенце..

Разглобих парти шапчицата за рожден ден, за да ползвам нейната "кройка" и.... воала :) Оранжев картон в къщи винаги има, паяжината се рисува лесно и не изисква особени художествени умения..оставаше да измайсторя паяка..
Минаха ми какви ли не идеи..- от паяк като истински, до..нарисуван.. Понеже нямах от тези пухкавки телчета в черен цвят, които са най-подходящи за направата на паяк..реших,че вместо да го поставя някъде върху паяжината, ще го сложа на... помпончето на шапката да виси..като на част от паяжината..
Така се появи паячето точно в този му вид..
То се рее свободно и..във всяко време заема различно местоположение върху паяжинката..почти като истинските..Нарочно му добавих огромни очи...
Ето как изглежда:


Започнала съм също кутийки за Хелоуински лакомства, защото.. вчера получих неочаквано покана за Хелоуинско детско парти на открито.. Както мога да предположа, на партито ще има доста поканени деца и..всяко от тях ще очаква лакомства..
Е..може би няма да успея да направя кутийки чак за всички, но..поне за част от тях, бих могла да опитам..
Все още обаче не съм готова да снимам..(предполагам ,че скоро ще добавя снимки и на кутийките..)

5 коментара:

Vicki Dutcher каза...

Very cute! Love the eyes~ Thanks for playing with us over at JUGS

Maria каза...

Very cool! Thanks so much for playing along with JUST US GIRLS this week!!

Поли каза...

Хехе, много весела шапчица. А паячето дори е миличко. Чудесна хрумка!

Cvety каза...

Щом ще ходиш на детско парти, ето нещо, което може да ти е от полза :) - http://artandblog.com/artandblog/?p=5497&utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+artandblog+%28Art+and+Blog.com%29

Miss Emerald каза...

Краси, шапката е страхотна, и паяжината, и това висящо паяче, супер! А за лакомствата можеш да направиш една обща кутия, в която да сложиш дребни лакомства и просто от нея да раздаваш. Аз така съм го замислила, само дето все още не съм готова, но така е, като ми бръмна друга муха в главата!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...