сряда, 12 октомври 2011 г.

Есенно богатство..

Както можете да си представите, като започнах на есенна вълна, идеите просто напират в мен и очакват да ги реализирам..
Искам да споделя с вас още една своя есенна картичка, специално за Есенното предизвикателство на Двете Елши и за Картичкофурийско предизвикателство № 87 - "Картичка с 3Д елемент/и" с което тази седмица ни предизвиква Мая от "Работилница Фантазия".
Опитах се да вложа фантази в избора на 3Д елементите, както и в избора на тема в темата за есента..
Реших отново да добавя своите "шипки", защото..се получиха сполучлив акцент, защото са 3Д елементи и...защото.. шипката за мен е есин много специален плод. Тя е тази, която съдържа много,много естествен витамин С и която точно в този момент можем да намерим и наберем навсякъде, и... от която се прави превъзходен на вкус чай, с който се сгряваме в къщи през всички сезони в които имаме нужда от сгряване и..... защото цветът на шипките е червен и се връзваше добре с композицията, която исках да ви представя...(този път реших леееко да избягам от любимия си напоследък оранжев цвят) и.......защото, шипките, както и есенните листа са част от пейзажя през есента навсякъде...
Опитах да направя 3Д елемент включително и при оцветяването на гроздето и листенцата.., като отново ползвах златни контури за да ...озрее гроздето по-истински...

Ето какво се получи този път:




11 коментара:

Addii каза...

Чудесна е с това грозде !Много ми харесва!

Handmade_by_MaDe каза...

Толкова е истинска...чак ми се дояде грозденце :).Много ми харесва!Поздравления и успех!

bejko каза...

А тук се почувствах ,че съм на двора под асмата!

Miss Emerald каза...

Еееех, и на мен ми се прияде грозденце и се облизвам като лисица до лозе! Чудесна е, в нея има някаква особена притегателна сила!

kenli каза...

Тази ти картичка е много впечатляваща! Първо заради гроздето( есенното злато ); второ заради интересното цвете, после онези мъниста горе, които ми приличат на дренки и накрая хартията, фона, изкъсването... всичко е в превъзходна комбинация! Браво!!!

- каза...

Тази рамка, която се е получила с изкъсването на хартията е чудесна хрумка! И канапчето, и шипките са в тон и допринасят за усещането за топлина!Поздравления!

Диана Пенчева каза...

Много хубава картичка! Шипките стават нещо като "запазена марка", но и тук са хубав акцент. Цветето също е много интересно направено.

KalySto каза...

Тази е най-красивата от всички твои есенни картички!Гроздетео е невероятно и ако ти си го нарисувала - моите смирени адмирации!

Cvety каза...

Просто е уникална тази ти картичка - всеки детайл поотделно и всички детайли заедно, са чудни като идея и резултат. А за ефекта с гроздето и начина, по който изглежда, нямам думи.
Поздравления и успех!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Ех, момичета,.. много сте мили.Порастнаха ми ушите направо...Да си призная, картичката с гроздето "зрее" в мен като идея, откакто видях Есенното предизвикателство.Просто..тази картичка наистина е мислена много дълго като идея и настина се радвам,че резултата ви харесва. Аз си харесвам цялата есенна серия картички, защото есента е моят сезон и някак тия цветове ме предразполагат към експерименти с различни материали и техники..Аз все още търся себе си и за мен всички експерименти са полезни като набавяне на опит в правенето на картички.
Благодаря ви за милите думи - те означават много за мен и ме стимулират да продължавам с експериментите..

Green-Eyed Girl каза...

Личи си, че обичаш есента... всичко, което си изработила, е с много внимание и любов към детайлите. Поздрави!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...