петък, 21 октомври 2011 г.

Enjoy your holidays

Oт както започнах да правя тази картичка ..все нещо не ми харесва напълно.. Накрая доста нещица изхвърлих, доста добавих и..получих ето тази картичка, с чудесните дигитални печати на CDAC05..






С нея мисля да участвам в чудесното ново предизвикателство на Нели от "Моите нещица" при Картичкофуриите: Картичкофурийско предизвикателство № 89 - "Пътешествие"..С тази картичка ви каня на едно необичайно пътешествие- пътешествие с вашите мечти..Нека заедно помечтаем докато си почиваме "кацнали" всеки на своето облаче , "въоръжени" с розови крилца, да се разходим всеки до своята мечта и.. да се заредим с вдъхновение за следващите чудесни дни, които ни предстоят..


Мисля да включа картичката в "Taking to the Skies" на Try it on Tuesday..
Пожелавам ви чудесни почивни дни и...пълен релакс ..:)

6 коментара:

Donna Moore каза...

This is so adorable, I love your double image and the sweet colors you have used! Thank you so much for playing the CDAC PROGRESSIVE CHALLENGE
hugs
donna
cdacpc/DT

Neli каза...

Краси, на вълнуващо пътешествие си ни поканила! Романтично и фантастично! Благодаря ти за участието при Картичкофуриите тази седмица! Поздрави!

Miss Emerald каза...

Краси, накара ме да се усмихна! Благодаря ти! Картичката е с толкова сладко излъчване и с много положителен заряд в много свежи и нежни цветове. Цялата тази комбинация ме накара да си помечтая да мога поне за 5 минути да се отпусна като тези двама сладури и да се радвам на малките, но много ценни неща!

Angela Weimer каза...

An Adorable card. Thanks for joining us at Try it on Tuesday this week and have a great day. Angela

morgiana каза...

Много сладурска картичка. Зарежда с положителна емоция и има страхотно весело и непринудено излъчване. Поздравления!

Елена каза...

Прекрасна картичка! Успех в предизвикателството!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...