вторник, 6 декември 2011 г.

Никулден

От както видях новата игра на Дони в Арти Марк - Мрежа, замислях тази картичка, но..тя разбира се миина през много идеи, докато стигна до тази, която е специално за днешния празник.
С нея, искам да кажа ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички, които днес празнуват. Много обичам името Николай, както и всичките му производни. Харесвам светията и историята около него.. Харесвам днешния празник и прекрасната възможност да приготвим и се насладим на пълнения шаран, който неизменно просъства на трапезата в този ден и..разбира се..харесвам всички поводи за добро настроение и празнуване.
Наздраве на всички!
Ето картичката, която тази сутрин се вдъхнових да направя преди да тръгна за работа:

3 коментара:

Donika каза...

Рибката е много идейна,а номрежата която си и направила още повече. Много ми харесва картичката ти и особенно факра ,че на мен ми е много трудно да измислям картички за имен ден, а ти си се справила чудесно. Радвам се че участваш в играта!Благодаря ти.

Nataliq каза...

Чудесна идея! И на мен днес ми се наложи в движение да направя картичка за именници, но твоята е просто толкова точна, леко закачлива и подканяща.Сякаш е едновременно поздрав и покана за споделен празник.
Успех в играта!
Наталия

Miss Emerald каза...

Ах, какво шаранче съм изпуснала вчера! Краси, много готина и оригинална идея! Браво!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...