сряда, 21 декември 2011 г.

Коледна подготовка у дома

Както вече писах в предишната си публикация, време за участия в предизвикателства така и не ми достига, но...подготовката за Коледа е в пълна сила у дома.
В събота успяхме да украсим елхичката, която традиционно е жива в нашата къща. Тази година цяла седмица стоя на балкона , в очакване да я украсим, защото решихме ,че 2 седмици на топло ще са й достатъчни. С пълно единодушие решихме да я украсим в събота и да "развалим" украсата й почти веднага след празниците ( в последния почивен ден след Нова година)
С това се надяваме да успее да оцелее до пролетта, когато ще я посадим навън.

Ето как я украсихме тази година:

Ето и малкия помощник.., който не пропусна да се снима с нея, веднага, след като беше готова (а какво нетърпение бешееее...)


Ето я и вечерта на загасени лампи..


За съжаление, няма как да снимам украсата на прозореца отвътре, защото ефекта е направен така,че да се вижда и вън и вътре, но..като светна лампите, вътре не може да се снима..Но..снимките не са най-важното..Важното е,че дечица много се радват на лампичките и красотите :)

А това е писмото до Дядо Коледа, което малкия юнак собственоръчно измисли и написа :)


1 коментар:

Miss Emerald каза...

Краси, много е хубава елхичката! А писмото е толкова мило, страхотно, просълзи ме! Само какви хубави желания! Сигурна съм, че Дядо Коледа ще ги изпълни всичките!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...