неделя, 29 януари 2012 г.

Една картичка със страхотен дигитален печат

Сега искам да ви покажа една картичка със страхотен дигитален печат от CDAC10.
Наистина би могъл да се ползва за много приложения - от приятелство, до чуденка какво е това, дори до предложение за женитба :) Аз доста се забавлявах, докато измислях как да го пригодя за Валентинка. Мисля,че и по-добре можеше да стане, но за сега се получи ето това:


Ето и детайлите:Надявам се да съм ви усмихнала..

9 коментара:

Katya Kovacheva каза...

Нестандартна и забавна валентинка, идеална е за хора с по-разчупено мислене :) Катусите са много забавни, а идеята с ключът и сърцето е просот перфектна!

Natallia каза...

Какой забавный рисуночек! Очень интересная открытка! Не представляла, что валентинка может быть именно такой!

bejko каза...

Много ме развесели това печатче!Хубава,нестандартна валентинка!:)

Miss Emerald каза...

Краси, това е най-щурата (в добрия смисъл), забавна и усмихваща валентинка, която съм виждала!

*щурчо* каза...

Първоначалната ми идея беше ..да се подари на мъж, който не е много наясно с чувствата си и..с послание вътре в картичката от рода на: "Ако все още се питаш какво е това, то е ключът към моето сърце, изпълнено с обич. Използвай го.."
Или.." Да ползваш или не ключът към моето сърце?.. За отговора на този въпрос, не питай приятелите си, а собственото си сърце"
Или..нещо друго ..в този стил :)

*щурчо* каза...

Спосибо, Натали. Я тоже не представляла :). Ну когда увудела вот етот дигитальний печат , я сразу влюбилас :) И както подумала именно , что подходит для валантинка. ( извини мне за мой руский - я надеюс,что понимаеш лучше, чем на болгарский язьк).

*щурчо* каза...

Радвам се..Това й беше идеята на тази картичка. Да се повеселим. Мисля си,че би имало хора, за които е подходяща :)

*щурчо* каза...

Хех, благодаря ти, Тони!
Наистина, ми мина през ума да напиша послание от рода на:" Какво е това "С любов" ?.. Ако и приятелите ти не знаят, обади се на мен, за да ти покажа :)"
Вариантите за послания са много, и аз много се забавлявах, докато правех картичката и си мислех как би могла да се ползва и най-вече на какъв човек (с достатъчно чувство за хумор) би могла да се подари..:)

Wendy - Anntaurus каза...

Thank you for getting back to me Krassi. We are all sorted now. Your new picture looks fabulous and such beautiful work!

Wendy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...