вторник, 21 февруари 2012 г.

Картичка - мартеничка

Днес дойде времето и на Хоби предизвикателство №7 , темата на което е "Картичка- мартеничка".
Моето вдъхновение за вас представлява мини картичка- мартеничка.




Идеята ми е тази година да подарявам такива картички-мартенички. Мартеничката е завързана на панделка, но е точно с размера за връзване на ръка и...в този смисъл е многофункционална :)Получателя може да си я върже на ръката докогато иска, а след това..да си я върне обратно на картичката :)
Идеята ми се роди, докато размишлявах какво правят хората с купчината красиви мартенички, които получават всяка година. Моите стоят в един кашон, но..наистина не ми се вижда особено практично подаряването на мартеници, особено, когато са много на брой..
Ще се радвам да споделите, какво правите вие с вашите много на брой мартенички (няма как човек да завърже всички на цъфнало дърво..).

4 коментара:

isi каза...

идеята ти е страхотна и много ми харесаха лястовичките !!

isi каза...

Забравих да отговоря на въпроса ти за мартениците-ние с дъщеря ми ги връзваме на плодни дръвчета . Събираме ги и когато отидем в провинция при баба и дядо ,накичваме дръвчетата с тях . А дръвчетата, понеже вече са започнали да цъфтят и се получават едни бело- червени премени .Много е хубаво и много настроение внася тази картинка !!

Miss Emerald каза...

Краси, много хубава идея за мартеничките! Прекрасен поздрав, който ми напомни колко е красиво, когато песента на птиците се чува, когато всичко започва да се раззеленява и ... багрите на пролетта разкрасят земята за нов живот!

Елена каза...

МНого хубава идея. И моите мартенички стоят в голяма кутия.Връзвам по дръвчетата, но ми подаряват толкова много, че няма как да ги навържа всичките. А една такава катричка бих си пазила с голямо удоволствие :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...