петък, 16 март 2012 г.

Картичка за НЕГО

Мъжките картички винаги са ме затруднявали.
Може би за това дълго отлагах наравата на такава с която да участвам в прекрасното забавлятелство на Гери и Злати : И мъжете са хора.
Така де..- дори са си много готини хора, обаче...не са като нас жените, които се радваме на дантелки, панделки, къдрички, цветенца.. и се умиляваме при вида на някое сладко животинче (примерно)..
Е..то мъже всякакви, но..този за когото е моята картичка се оказа съвсем конкретен.
Много близък човек (почти роднина), който е сериозен бизнесмен, почти политик и като цяло доста популярна личност.Човек, който е много принципен, строг и..направо нямах идея каква картичка да му добавя към подаръка..
Щеше да е срамота да търся подходяща картичка по магазините, за това снощи, запретнах ръкави и ..ето го резултата готов..
Преди да ви го покажа, ще дам малко разяснения.
Та..този човек, на който хората познават публичната страна, има рожден ден. И ние семейно сме канени да уважим купона , който ще е в провинцията през почивните дни.
Купоните, които организира този човек са...запомнящи се.
Цяла нощ песни, танци, музика и наистина невероятно настроение.
Традиционно се събираме една и съща компания години наред и това са все мноооого близки негови приятели (и дори роднини) от ученическите и студентските му години .
Както се досещате, този човек буди огромен респект във всички нас, но..извън това, ние много си го обиаме, понеже познаваме и някой други негови страни, които не са видими за всеки.
Та..рожденика е просто омагьосан от музиката. Свири на китара, на хармоника и..общо взето на всякакви преносими музикални инструменти.Обича животните и е прекрасен баща.. :).. Запален е по литературата и , макар да е доста критичен към всичко и всеки, се надявам да оцени картичката, която съм му приготвила. Ето я как изглежда отпред:





Ето я как изглежда отзад:


Ще ви покжа, как изглежда и отвътре и..всъщност с това ще ви разкрия "технологията" на тази картичка:
Съвсем правилно виждате..Това всъщност е...плик!
За направата й ползвах хартиен плик, който оформих в размерите в които ми беше нужен и..който освен картичка си има и..скривалище..
Както виждате, плика се отваря и реално цялата картичка е един огромен джоб.
Ако човека беше не толкова близък, колкото е в случая рожденика, в този плик може да се сложат и пари..
В случая обаче, нашия рожденик пари си има достатъчно и.. аз съм му подготвила по-сантиментална изненада.
Идеята ми е в този "джоб" да сложа снимки на родителите му, на децата му, на нас, на къщата на родителите му, на къщата в която сме канени на купона от предишен купон и...изобщо..едни по-лични за него снимки..
Надявам се изненадата да му хареса.
Но..понеже не знаех дали ще успея да извадя във фотото толкова бързо снимките, които искам (и дали изобщо имам такива подходящи), му приготвих и един книгоразделител, който за момента изпълнява "ролята" на снимките за публикацията:

Тук съм снимала преди да е напълно готов и..не се вижда напълно завършения му вид, но..въпреки това ще ви го покажа:

и детайлите:


И..накрая да покажа комплекта, който се получи (без снимките..):


Подготвила съм му и подарък , разбира се.. това е само картичката към него :)
Наистина много се притеснявам дали ще я хареса, защото..човека никак не е случаен и защото искам да го зарадвам с нещо, а наистина нямам идея от какво точно би могъл да има нужда.. (освен от любовта на приятелите си , която се надявам да усеща..)
Усмихнати почивни дни пожелавам на всички!
#108 Totally Papercrafts - Male Card

9 коментара:

Unknown каза...

Това е една прекрасна картичка, която, според мен, би зарадвала и би се харесала на всеки мъж, независимо колко е строг и респектиращ. По думите ти за въпросния господин дори ми изглежда, че е от онези хора, които могат да оценят истински ръчния труд, особено когато резултатът е толкова добър.
Не трябва да имаш притеснения дали ще я хареса.
Хубав и усмихнат ден от мен:)

isi каза...

Много оригинална идея! Чудесна е станала картичката ,сигурна съм че този за когото е предназначена много ,много ще я хареса!!Поздравления!!

kami_bonbona каза...

Браво Краси! Страхотна идея, супер изпълнение.Всичко е на ниво, така че няма как да не я хареса! Благодаря че сподели с нас, ще чакам да пишеш реакцията :)

Силва каза...

Краси, страхотна е! Много идейна картичка, а и съдържанието на плика също:) Поздрави!

Unknown каза...

Краси,изчетох целия ти пост и мисля че картичката ти е изпълнила предназначението си ,всеки детайл е много добре подбран от теб,картинката която го описва толкова точно,всичко...Няма как да не му хареса.Поздравления!

arcadia каза...

Краси, НЯМА начин да не бъде оценена подобаващо тази картичка! Та тя е страхотна - разглеждах я с такова желание и нетърпение да открия какво има по нея, сякаш е подарена на мен! Има толкова мисъл, толкова внимание и грижа във всеки детайл, че я правят най-чудесния подарък - дори да получи само нея!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Момичета, благодаря ви за окуражителните думи. Рожденика наистина си хареса подаръка и картичката, за което много се радвам. Аз все още съм потопена в емоциите около пътуването (прибрахме се преди час и вече мъжете са по креватите,че утре ставаме рано) и..нямах търпение да споделя с вас преди да отида и аз да доспивам :)
Много мили коментари сте ми оставили.Благодаря ви!

skylife каза...

Според мен, какъвто и да е човека - и космонавт да е - вие сте приятели и по- важно ще е това, че си се потрудила да му направиш нещо лично и сантиментално. А лично на мен идеята и изпълнението много ми харесват :-)

Lisa T каза...

What beautiful cards! Thanks for joining us this week at Totally Papercrafts.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...