петък, 13 април 2012 г.

Великденска кошничка

Днес е Разпети Петък..
От години това е един много специален ден, а днес е петък 13-ти..простоооо...денят е наистина много специален.
Преди 23г точно на разпети петък родих голямата си дъщеря,точно по това време.. след цял ден очакване да се случи събитието и..макар тогава датата да беше друга, за мен тя е родена на Разпети Петък :)
Днес мислях да не правя нищо, но...когато видях новото предизвикателство на Картичкофуриите "Великденска кошничка" нямах търпение да се пробвам..и..се изкуших..
Е..както се досещате, цяла вечер плетох кошничка :), но.. след това реших,че преди да ви покажа нея, ще е добре да направя и картичка с кошничка, за това..оплетох кошничка и за картичката.. Моята кошничка е съвсем обемна, макар,че в нея не могат да се сложат истински яйчица. Все пак. могат нарисувани :)
Ето каква картичка успях да измисля:


Ето и втората "страничка" от картичката (това, което се вижда при първото отваряне):



А ето и мястото за пожелание:



Качеството на снимките е..под всякаква критика , но обещавам да ги сменя веднага щом успея да ги снимам на дневна светлина и да ги кача на компютъра..
(бързам, защото тия дни ще съм доста ангажирана и едва ли ще имам време да влизам тук , а..не ми се иска да пропусна и това предизвикателство..)
Ще включа картичката и при Елшите..в тяхното Априлско предизвикателство "Великден"

Пожелавам на всички вас много любов и много щастливи празници!

4 коментара:

Miss Emerald каза...

Краси, вчерашния ден е бил мнооог специален за теб! И толкова хубаво творческо вдъхновение ти е донесъл! Не само, че си изплела красива кошничка, но си направила и много оригинална и много празнична, картичка! Весело изкарване на празника и от мен!

Valchen каза...

Много красива картичка си направила! Явно си се вдъхновила от този толкова специален ден и това, с което го свързваш! Весели празници ти желая!

Villi каза...

УНИКАЛНА Е КАРТИЧКАТА!!!:))) Много е хубава и интересна:))) Пожелавам ти успех;)))

Borqna каза...

Поздравления!
Наистина впечатляваща!
Страхотна публикация!
Желая ти успех!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...