петък, 27 април 2012 г.

Една година по-късно

Ех,..точно днес е денят на който, преди точно една година направих първата си картичка.Тъкмо за това, от днес вече е активен линка към ИГРАТА по повод първата годинка от първата ми картичка :) Ето и картичката, която сътворих една година по-късно на точно днешния ден. Картичката е с красивата картинка Rainbow Brite Chiby Lineart на YamPuff, за която научих от постовете на Кали. В галерията на тази дама има толкова красиви картинки, че съм си разпечатала почти всички с идеята да направя картички, когато успея. Дали, защото видях тази авторка при Кали и някак свързах картинките с нея, дали защото самата картинка ми действа много пролетно и цветно, картичката "погълна" неимоверно много цветя..Слагах, слагах и..все ми бяха недостатъчно.. Ето как изглежда в последния си вариант:
Така изглеждаше, преди да добавя последното цвете:
А така, преди да добавя предишното:
Та..накрая реших, че й стигат толкова, макар,че..се изкушавах да продължа.. :) Все пак,на края, добавих още малко цветя... :) Обещавам,че няма повече..
Пожелавам ви усмихнат и успешен петък и...красиви предстоящи празнични дни!

9 коментара:

Анонимен каза...

Страхотна е !!! Толкова цветна и пролетна :-) Най - хубава си е с многото цветенца. Честита блог годинка. Още много и все така ползотворни годинки за твоето блогче.

Елена каза...

Уникално красива е!Някои картички са склонни да настояват за още и още :) Честита годинка и от мен,Краси!Пожелавам ти много успешни годинки да натрупаш тук!

Miss Emerald каза...

Краси, честита ти първа картичко-годинка! Още много годинки да ни радваш с красоти! И много се смях с твоите цветенца, но пък да ти кажа, те сами са си знаели, че може и още, и още и виж само как най-накрая картичката съвсем е грейнала с последно добавените жълти цветчета! Истинско пролетно богатство от цветя, цветове и настроение!

Valchen каза...

Честита годинка! Картичката е много сладка - много свежа, много пролетна, много цветна, пълна с мноооого настроение!!!

bejko каза...

Краси ,честита блогогодинка!Като гледам тази ти първа картичка си мисля в колко много стилове се впускаш и ти като мен,но определено не си личи ,че ти е първата картичка!Пожелавам ти вдъхновението ти да не те напуска и последователите да се множат.Да ни радваш очите и да ни усмихваш както до сега!

Borqna каза...

Краси ,честита блогогодинка!
За мен ти си майка - герой! Как успяваш?! Възхищавам ти се и на таланта и на организацията!
Картичката е невероятно красива!

Svetla * каза...

Прекрасна картичка ! С толкова много цветя ! Любимият ми стил за правене на картички :) Краси, честита годинка на блога ти ! Пожелавам ти още много вдъхновения и продължавай все така да ни радваш с картичките и предизвикателствата , които правиш :)

Поли каза...

Честита годинка!!!Ежедневно свежи мисли, свежи идеи и свежо настроение ти желая, точно като картичката ти :-)))

KalySto каза...

Ох,че хубавка!Радвам се,че и ти реши да "избухнеш" с цветя и да се получи магия! Честита годинка на блога и успех във всичките ти начинания!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...