понеделник, 16 април 2012 г.

CCH# 115 "Вдъхновено от филм"

Христос Воскресе!

Днес както всички знаете е понеделник и..освен Хоби предизвикателство №11 , тази седмица е ред на дизайн отбор А в Крейзото да ви предизвикваме в новото седмично предизвикателство.
Тази седмица, темата на предизвикателството ни е избрана от Kelly S и тя е CCH# 115 "Вдъхновено от филм".
Ние бихме искали да видим вашите творби, които са вдъхновени от филм. Моля ви, да ни кажете кой е филма, който ви е вдъхновил.

Бързам да ви покажа картичката, която аз подготвих за ваше вдъхновение и..за която се вдъхнових от чудесните печати на спонсорът ни тази седмица, както и от... филма "Хубава жена" в изпълнение на Джулиа Робъртс..
Не мисля,че някой, който някога го е гледал е забравил сцената с ягодите и сметаната в банята, или..сцената с вратовръзката... или..с безбройните торбички и пакети от луксозни магазини...
Е..нямаше как да събера всички тези любими мои сцени от този филм в една картичка, но..поне опитах. Надявам се да ви усмихна с нея:


Идеята за вратовръзката е...закачлива..
Може да се мушне в някой от пакетите, да се закачи върху картичката или...да се "облече" (само, че истинска..) като във филма..
Оставям на вашето въображение останалото..От мен картичката:




Спонсорът ни тази седмица, както сте забелязали вече са страхотните   SASSY STUDIOS , които имат перфектни дигитални печати за тази тема


Очакваме с нетърпение вашите творби. И не забравяйте,че имате право само на 2 участия.

5 коментара:

Donika каза...

Темата е върховна Краси. Въпреки, че имам доста неща за правене истински искам да се включа и дано успея. А твята картичка е просто зашеметяваща. Това се казва вдъхновение, изобщо не беше нужно да казваш кой е филма! Много точно си го пресъздала, поздравления! А малките торбички са разкошни :-)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Дони, много се радвам,че темата ти харесва- ще очаквам с нетърпение твоята картичка в Крейзито..(стискам палци да намериш време..)
Аз искрено се забавлявах, докато правих картичката за вдъхновение. Наистина има такива филми, които са емблематични за мен..и се радвам,че идеята ти е допаднала..Благодаря ти!

Miss Emerald каза...

Браво, Краси! Прочитайки заглавието на публикацията и мяркайки картичката, асоциацията ми беше веднага "Хубава жена"! Толкова да го обичам този филм, а ти си успяла да пресъздадеш емблематични моменти от него направо върховно!

Kati каза...

Много сполучлива интерпретация на готиния филм, поздравления Краси!

Natallia каза...

Красиво и сочно!.. Пакетики - очень интересный элемент для открыточки!..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...