петък, 20 април 2012 г.

Честита Блогогодинка на Sunshine Fantasy

Минавам съвсем набързо да покажа картичката, която приготвих специално за блогогодинката на Sunshine Fantasy с пожелание да е все така креативна и да има повече време за любимото хоби.Пожелавам й последователите й да се множат, а вдъхновението и ентусиазмът й да не стихват.
Честит празник, Светле!

Тази картичка правих с техника съвършено нова за мен, но много ми хареса резултата и мисля да продължа с експериментите в този стил картички, защото ми харесва много.
Всичко е само с печати и мастила и..съвършено еднослойна картичка :)
Надявам се да ви хареса.

7 коментара:

Borqna каза...

Прекрасна е! Фантастична! Много ми харесва! Поздравления!

bejko каза...

Ами да ти кажа продължавай в този стил ,много добре се получава.Аз дори първоначално не разбрах ,че е еднослойна!Супер е,много ми хареса!:)

Анонимен каза...

Много добре се е получила и техниката, която си използвала ми стана много интересна :-)Може и аз да опитам. Страхотна картичка ;-)

*щурчо* каза...

Много благодаря за окуражителните думи, момичета. Сигурна съм,че ще стане една от любимите ми техники, защото ми доставя огромно удоволствие да работя с дистрес мастилата..

Addii каза...

Картичката е много ефектна,много ми харесва,даже май ми стана любима твоя картичка!

Svetla * каза...

Страхотна птичка !Картичката е много оригинална ! Благодаря ти много, че се включи в моята блог-игра :)

Miss Emerald каза...

Краси, направо съм очарована от тази твоя картичка! Станала е невероятна и аз пък с нетърпение ще очаквам да ни покажеш още такива!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...