понеделник, 28 май 2012 г.

Хоби предизвикателство № 14 - 3Д ВАКАНЦИЯ - Моят мини куфар

Покрай самопредизвикателството, почти не остава време за други картички, но..все пак днес стартира новото Хоби предизвикателство и темата му е : 3Д проект "Ваканция - моят мини куфар"
Повече подробности можете да видите в блога на Хоби предизвикателството, където този път имаме страхотни вдъхновителки.
Реших,че е добре да ви покажа и тук проекта, който подготвих за ваше вдъхновение, за да ви покажа повече снимки (както обикновено правя) и да ви разкажа за моята ваканция и моят мини куфар..
Като чуя ВАКАНЦИЯ..първата ми мисъл е за пътуване.Обожавам пътешествията. Нямам никакви претенции, дали да е на море, или на планина.
Морето свързвам с пясък, вода, топлина и голямо излежаване, а планината с въздух, прохлада, горски плодове и много ходене.
И двата типа почивки са много релаксиращи за мен и..всъщност, ме зареждат с много енергия..
Възрастните хора са казали една мъдра мисъл по повод на ходенето в планината: "Зиме с храничка, лете с абичка".. Точно така..зимата, когато се качвам в планината, задължително в багажа ми има нещо за хапване и термос с чай. Лятото пък..задължително нося топла дреха (за мен и за децата..)

 Сега обаче ще ви покажа куфара си за морето.. Отвън:Общо взето така изглежда почти целия ми багаж :)

За къде без четака и пастата за зъби, или без гребена?Забравила съм огледалото, но..непременно ще го добавя и него, както и малко плажно масло ... Обаче, другите задължителни за багажа ми предмети са тук:


Мобилния телефон, кредитна карта и..бележника за важни неща и впечатления..Телефона ми служи и за фотоапарат (за сега), но..ако проимам истински фотоапарат, със сигурност той ще е основното в багажа ми, заедно с четката за зъби ..


Забравила съм книгата, но..ми се е случвало да я нося и да не стигна до нея..за това...може би няма да я добавя и сега..


Е,..това е моя багаж..На децата е значително повече..: кофички, лопатки, чадър за плаж, хавлии, пояс,надуваеми дюшеци, бански, джапанки, вода, нещо за хапване, плажни масла,.... знаете как е..с деца на море :)

Очаквам да видя и вашите предложения.

4 коментара:

Miss Emerald каза...

Красиии, много ми хареса и куфара ти, и багажа! Имаш си всичко необходимо и важно и си го изработила перфектно! Браво!

Анонимен каза...

Страхотно се е получило :-) Нямам търпение да дойде време това лято за стягане на багажа и марш към морето :-)))

Svetla * каза...

Супер - оригинално куфарче се е получило :) Особено със съдържанието вътре ;) Страхотно е , Краси !

Valchen каза...

Толкова хубав проект - много оригинален и много добре изпипан! Чак ми се прииска да стягам багажа и да тръгвам на път!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...