сряда, 30 май 2012 г.

Картичко-маратон един месец в картички вдъхновени от мисъл, 8/31

Ден осми..
Започвам втората седмица :), а все още предизвикателството е интересно за самата мен.
Днешната мисъл е една китайска поговорка: "За да научиш повече за пътя пред теб, питай тези, които се връщат"
  На мен тази поговорка ми прилича на една българска: "Не питай старо, а патило".., както и са една друга мисъл, която често по-възрастните ползват, за да изтъкнат опита си: "...аз се връщам от там, накъдето ти си тръгнал.."
Обаче, за днешната картичка подходих почти буквално...
Ето яя и картичката, която се надявам да ви донесе усмивки и с която ви пожелавам една още по-добра сряда :


Научете повече днес и вие... и помогнете на тези, които искат да научат нещо повече с вашия опит..Със сигурност, има неща, които знаете по-добре от останалите..и със сигурност, има много неща, които другите знаят по-добре от нас...
Сещам се и за още една мисъл, която е сходна..до някъде: "..да се учим не само от своите грешки, но и от грешките на тези преди нас"...

7 коментара:

Borqna каза...

Еее, страхотно! Благодаря ти, Краси!
Великолепно начало на работния ден!
Картичката е много красива!
Приятен ден!

Natallia каза...

Какой загадочный ежик в цветнике!.. Прямо целое облако цветочков!.. Бант интересно в композицию вписался...

Анонимен каза...

Краси, разкошка картичка. Много е пъстра и весела :-)

Miss Emerald каза...

Донесе ни не само усмивки, но и много красив и отново различен поглед върху една не непозната мисъл! Все повече ми харесва твоето предизвикателство, с огромен интерес го следя и нямам търпение да дойде следващия ден!

bejko каза...

Чудесна интерпретация на тази хубава и вярна мисъл!Картичката е изключително цветна и весела.Не искам да съм критик,но само тези хубави цветчета са ми една идейка в повече!Може и от снимката така да ми се вижда!И от мен голямо гуш!:)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Аз пък много се радвам на коментара ти. Честно казано, след като налепих всички цветчета, някак..ми се изгуби самата картинка и..моята първа мисъл беше" Май не трябваше да ги слагам", обаче...тъй като трябваше да публикувам картичката (маратона си е маратон) реших да не я преправям..
Между другото..сигурно щях да я преправя, ако не ми се налагаше да сътворя картичка и за друг един повод, на който ще отделя друга публикация..
Та..за това..- искрено благодаря за коментара!

bejko каза...

Знаех си ,че ще ме разбереш правилно и много се радвам от този факт!И аз сега съм се заела да преправям една моя от маратона за която направо се чудя как съм допуснала такава комбинация,но....скоро ще я покажа в нов вариант:)Поздрави!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...