неделя, 13 май 2012 г.

Картичка и кутийка за подарък

Преди няколко дни, моя много близка приятелка, която много, много обичам и която много, много ми липсва (защото отиде да живее в Ирландия),ме помоли да направя кутийка за бижута и картичка за учителката на сина й в българското училище там.. Нямате представа колко се зарадвах на възможността да направя нещо специално за български учител по света..Страхотно уважавам стремежа на тези хора, да запазят българския си корен и да научат децата на България, където и да са по света на български език и нашите традиции и обичаи.. Първата ми идея беше да е декорирано в нещо типични българско, но..приятелката ми държеше да е на цветя , за това..какво по-българско цвете от розата.. Ето какво успях да сътворя :
А ето как изглежда кутията отвътре ( и картичката в нея..)
или така:
Ще се включа с тях при Елшите в Майското им предизвикателство "Цветя". Техниката използвана и при кутията и при картичката е декупаж :) т.е..хартиено изкуство :) Ато кутийката по-подробно:
и повече снимчици:
А ето и картичката, която мисля да включа при картичкофуриите в прекрасното предизвикателство на Дани "Рози":
За релефа съм ползвала прекрасната ембосинг папка на Тим Холтц, а надписа е с печатчетата на Светлето .. Надявам се комплекта да хареса на приятелката ми. Ако не съм уцелила нещо, ..ще правя друг.. До 16-ти трябва да го изпратя, за да го получи най-късно на 24 май.. Усмихнат ден на всички..Аз отивам да се приготвям за футболен турнир, защото днес, малкия мъж ни е организирал спортно мероприятие в зимния дворец :)

4 коментара:

Miss Emerald каза...

Еееех, Краси! Каква красота и колко прекрасно цвете си избрала! Според мен си уцелила право в десятката! И картичката, и кутийката са възхитителни! Замириса ми на розииии!

Natallia каза...

Отличный комплектик! Открыточка очень нежная и тёплая, замечательная просто!.. Представляю, какая она наощупь!

Анонимен каза...

Нямам думи просто :-) Незнам как си я направила, но е просто уникално красива - БРАВО !!!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Невероятно красив комплект, Краси - поздравления и благодаря за участиет ов моето предизвикателство в Картичкофурии!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...