вторник, 8 май 2012 г.

CCH#118 - For a Young one

Тази седмица в Крейзито е ред на отбор Б да ви вдъхновяват, но все пак, ми се иска и аз да ви представя темата там " Специално за децата". Ще се радваме да видим вашите картички там. Тази седмица наши спонсори са  Squigglefly.
За да не съм без картичка, в този пост, ще ви покажа една, която..не е точно за децата (или поне не за най-малките), но..тъй като аз имам и деца на 23 и 21 година..мисля,че картичката която ще ви покажа, мисля,че би могла да се счита и по темата :) (още повече, че моите са все на път..и са далеч от мен..) Ето я и картичката:
Ще се радвам да видим и вашите интерпретации :) И..понеже за днес прекалих с публикациите, мисля да отивам да гушкам специално най-малките деца в къщи, които все още го позволяват :) Хубава нощ и на вас и усмихната сряда утре!

4 коментара:

Miss Emerald каза...

Да ти кажа честно въобще не съм си и помисляла, че си стояла тези дни със скръстени ръце! Направила си много хубави картички! И от втората ти отново ми замириса на люляк, толкова хубаво са нацъфтели и така хубаво ухаят!

Анонимен каза...

Толкова интересна картичка и много, много хубава. Страшно много ми хареса идеята и вобще всичко в нея.

kenli каза...

Еми какво да ти кажа, падам си по блонда и това! Не може да не ме разтопиш с тази закачлива, очилата Русокоска! Ииии, оцветяването ти е станало супер!!!

Natallia каза...

Легко и воздушно!.. Очень ярко и по-летнему здорово!..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...