четвъртък, 17 май 2012 г.

Moleskine - четвъртите странички пристигнаха

Момияета, днес (опс...вчера) пристигнаха четвъртите странички от бележника Moleskine , който правя по повод на първата годишнина откакто правя картички. След обяд ми се наложи да се прибера за малко до вкъщи (за да взема кутийката и картичките които трябваше да изпратя днес до Ирландия и да ги опаковам) и..на входа видях, как пощальонката пуска в пощенската ми кутия известие за пратка. Усмихнах й се й й казах,че нямам търпение да отида до пощата и да си я взема, а се оказа,че тя я носи в себе си! Такъв невероятен късмет!!! Разказах ви историята на получаването й, защото..преди около месец получих известие за пратка , която така и не ми дадоха в пощата и бяха върнали на изпращачката в Копривщица. Дълго време тъгувах, защото дори не знаех от кого е точно, за да му се обадя,че ще му върнат пратката, независимо,че ходих всеки ден до пощата да я търся.. В крайна сметка, се оказа,че изпращачката на онова пакетче е била изпращачката и на четвъртите странички..И така..днес получих и двете пратки едновременно _ страничките и подаръчето от Pay it forward!! Вижте страничките и вие:
Както виждате, страничките са заедно, при което..няма начин да объркам реда на поставяне :) Снимала съм ги и поотделно все пак, за да се видят по-отблизо. Ето "първата":
Това е джобчето с визитката:
А това са чудесните пожелания на малките тагчета:
Дай Боже всекиму здраве, щастие и късмет!!! А това е "втората" страничка:
Много сладурска, свежа и цветна.. Ето четвъртите странчки "монтирани" на бележника:
Сякаш винаги са си били тук..Толкова хубав стана бележника..С огромно удоволствие си го разгръщам и му се радвам.. Мисля,че едно от най-полезните неща се оказа визитната картичка. Така просто няма начин да се забрави кой е сътворил тази красота..(освен,че са ми събрани вашите координати накуп)..Много, много съм щастлива..Благодаря ви за това удоволствие, момичета.. И..да...за малко да забравя да споделя с вас, кой е авторът на тези прекрасни странички! НЕЛИ! Нелка, благодаря ти за удоволствието, което ми достави! Няма как да не ви се похваля тук и с прекрасните подаръчета, които полуичх от Нели от инициативата Pay it FORWARD :
Чудесна великденска картичка спрекрасни пожелания:
и оригинални плетени обеци и гривна:
Много съм щастлива.. Надявам се скоро да пристигнат и следващите странички, за да им се полюбуваме заедно..

5 коментара:

Natallia каза...

Очень здорово!

Borqna каза...

Ееее и аз ще напиша това -
Очень здорово!!!

/по - точен коментар едва ли има - Много ме кефи тази "Natallia каза..."
Краси, убедена съм, че и тя ще се включи! Просто дай още 1 шанс за записване! Удължи срока! Идеята е важна - Бележникът, не наградата!/

Ani каза...

Страхотни са!

Miss Emerald каза...

Браво на Нелката! Спретнала е толкова хубави странички! Честити ти подаръчета!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Борянка, няма никакъв проблем да се включи Наталия, ако желае. А срок за записване няма :) Има срок за наградата, но нямам нищо против, който желае да се включи изпращайки странички по всяко друго време.. Дори много бих се радвала..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...