четвъртък, 28 юни 2012 г.

Хоби предизвикателство №16 Цветова комбинация

Измина почти цялата първа седмица от Хоби предизвикателство 16 "Цветова комбинация" , а аз все още не съм ви показала и тук какво вдъхновение съм ви подготвила този път.

Първо да се похваля..
От известно време си имам машинка за подвързване на бележници и тефтерчета и всяквки други нещица , за това, нямах търпение да я изпробвам и..за това реших да ви вдъхновя тъкмо с кориците на едно тефтерче, което направих за големия си син (все още не съм му го подарила, но мисля да е част от подръка за рождения му ден на 1 август)
Тефтерчето вътре съдържа 12 листа, в които има място да записва впечатленията си от местата, които ще посети, от книгите, които ще прочете, както и специално отредени места за снимки..
Кориците обаче са в цветовете на лятото, за това ще ги споделя с вас, като вдъхновение за 16-тото Хоби предизвикателство" Цветова комбинация"
 Цветовата комбинация този път е в цветовете на лятото:
 - кафяво,
 - пясъчно жълто
- морско синьо ..

А ето и как изглеждат двете корици заедно:


Не зная защо, (може би защото баткото е вече тинейджър), реших "предната" корица да е с много посоки, към които би могъл да поеме.. Така де..животът е пред него и от всички страни го зоват предизвикателства..
Нямам претенции за изчерпателност на възможностите :)
По кой път ще поеме и докога ще го следва си решава всеки за себе си..Да се надяваме,че детенце е достатъчно разумно, за да последва сърцето си, оставайки вярно на себе си и...пътят, който ще поеме се окаже правилния..
 Ето я и първата корица:


Задната корица направих с няколко прекрасни печата на любимата Тилда и с няколко любими свои дизайнерски хартии...(от тези, които на човек не му се иска да ползва, защото много харесва)В тази страничка съчетах и удоволствието от оцветяването с копици и удоволствието от съчетаването на хартии..и..дори измислянето на своя си визия за страничка..
Обаче, най-важното в страничката (корицата) , естествено както в повече мои картички и проекти изобщо е..посланието.
Макар и не особено красиво написано, все пак е много искрено и .. вярвам,че дълбоко в сърцето си, всяка майка, винаги има такова послание към децата си..Където и да са..каквото и да правят..
 Ето я и "задната" корица:


Ще се радвам, ако ви остане време да надникните в блога на Хоби предизвикателствата,и разгледате прекрасните проекти за вдъхновение на вдъхновителките ни този път. Ще бъда щастлива също, ако ни покажете ваши по-стари проекти, които отговарят на цветовата комбинация..
Ще се радвам, ако се включите и вие.

Ще включа тези корици в Забавлятелството за месец юни..

1 коментар:

Анонимен каза...

Прекрасни са и бележникът и най - вече посланията, които носи, наистина ще се радвам и моят син да поеме някога по своя път уверен в себе си и своите мечти и да знае, че каквото и да реши - ние ще сме до него, за да обичаме и да му се радваме :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...