петък, 22 юни 2012 г.

Картичко-маратон един месец в картички вдъхновени от мисъл, 31/31

Ден 31/31...ПОСЛЕДЕН

 Кога се изтърколи целия месец..не разбрах.
Вярно,че последните дни дотежава самия ангажимент.Това,че си обещал дори и пред себе си нещо и се чувстваш длъжен да го изпълниш.
Мислех,че няма да го усетя, понеже по принцип правя картички почти всеки ден и ги публикувам, но..когато си го приел за ангажимент, наистина излиза леко извън понятието хоби.
 Вероятно, ако започна следващо предизвикателство към себе си, няма да го обвързвам с подобни срокове.

За изминалия месец обаче, научих доста неща за себе си и не само. Направих си някой изводи и се замислих върху доста неща.
 Със сигурност ми беше полезно.
Вероятно след кратка почивка, която мисля да си дам, ще имам възможност да погледна по нов начин нещата, които правя, както и начина по който ги правя.
Та..стига толкова равносметки.. (рапорт даден :) )

 Днешната мисъл е прекрасна за финал.
 Тя е на Йохан Волфганг фон Гьоте : "Природата е творец на всички творци"

  Е..какво да каже човек, за мисъл като тази? Каквото и да създадем ние хората, то обикновено преповтаря до някъде това, което вече сме видели в природата . В най-добрия случай, направените от хората неща са в хармония с природата..
 Може би за това, избрах за интерпретация на тази последна за моя картичко-маратон мисъл, печат на Тилда, който...направо се изкушавах отгоре да му лепна надпис: ФИНАЛ
 Но..понеже все пак това не е финал на хобито ми, а само на моя едномесечен маратон...реших да посветя тази картичка на всички вас, които бяхте с мен и моите интерпретации през този един месец.
 Специален поздрав, точно за вас.. Картичката отново е с много символика (типично за мен). Ето я и нея:



 Тук е мястото да се похваля,че последните няколко картички успях да направя с помощта на огромния набор от копици с който се сдобих от Елшите при последното си "Наелшване" и да изкажа специални благодарности на Рали, за това, че ме изтърпя докато си избирах какво искам и какво не .. Така, че..в следващите ми проекти, ще виждате доста картинки оцветени с копици , защото..е наистина много пристрастяващо.
 На Тилда по традиция й липсва устата и няма как да видите широката й усмивка сега, но..аз изпитвам истинско облекчение от факта, че ще успея да си разчистя материалите за картички от цялата къща и ще намеря няколко дни за себе си и хората около мен, които последните дни сигурно са се почувствали пренебрегнати.
 Имам и други нови придобивки, с които от известно време искам да ви се похваля и отлагам за да приключа с маратона..
Така,че..съвсем скоро ще се появя отново :)
 Пожелавам ви един наистина усмихнат петък в хармония с природата и...непременно отидете сред природата с любимите ви хора през почивните дни, както аз възнамерявам да постъпя и аз тази седмица :)
Обичайте се..и не забравяйте, че и аз много, много ви обичам..

Благодаря ви,че бяхте с мен през изминалия месец!


6 коментара:

Анонимен каза...

Ех, Краси, това беше един много вдъхновяващ и интересен маратон :-) Наистина имаш нужда от почивка, защото даде всичко от себе си в това предизвикателство, а резултата беше - прекрасни картички и много интересни публикации. Знам, че няма да липсваш дълго, така че вземи си нужната доза релакс и те чакаме с нови сили, да радваш и усмихваш деня ни. И ние те ОБИЧАМЕеее ...

Borqna каза...

Рапорт приет!
Отличен(6+)
****

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Ех, момичета, ако знаете на мен колко ще ми липсва това да си философствам :), но се радвам,че приключи, защото...
Защото..от два дни съм се захванала с един наистина много сериозен проект, който трябва да е готов скоро. Ще се радвам да го споделя с вас (поне част от него), защото заедно с големия ми син, подготвяме изненада за баба, която има рожден ден другата седмица..Всичко трябва да е много конспиративно и експедитивно..Така,че..след уикенда, който си обещах да си почивам, със сигурност се залавям отново за любимото хоби..:)
Благодаря ви за вниманието и проявения интерес към моите картички и размислите, които ме провокираха да ги създам през изминалия месец..

Plamnito каза...

Краси, и аз те обичам! За мен беше чест да те следвам през този месеци да следя развитието и откритията в теб! Не беше лесно, но пък беше интересно! Сега вече се убедих, че е възможно едно такова предизвикателство! Желая ти усмихнати и изпълнени с хубави емоции почивни дни, и много нови вдъхновения! Очаквам те с нетърпение да се завърнеш отново!

Desi каза...

Браво Краси! Браво за успешно приключилото предизвикателство и за прекрасните картички, които си направила през последните дни (малко съм пропуснала :) Справяш се фантастично с копиците, за което благородно ти завиждам :), но тъй като мен хич ме няма в тази част, ще ми бъде много приятно да разглеждам твоите успехи! Поздрави и хубава вечер!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Пламнито, благодаря ти за милите думи.
Деси, много имам още да упражнявам с копиците, но ми е много, много приятно да оцветявам с тях и..със сигурност ще продължавам да се упражнявам..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...