петък, 8 юни 2012 г.

Картичка по блог дизайн

Тъкмо привърших работата моя картичко-маратон за днес , но понеже все още е тъмно , ще  снимам като се покаже слънцето..
Сега обаче искам да ви покажа картичката която сътворих по-рано днес специално за предизвикателството на Te4eto при Картичкофуриите тази седмица : Картичкофурийско предизвикателство 119 "Картичка по блог дизайн".
От много време не успявам да направя картичка за Картичкофурийско предизвикателство навреме, но..тази тема наистина успя да ме провокира.
 Самия дизайн на моя блог в момента е доста претрупан . и ... труден за интерпретиране според мен и..това допълнително ме амбицира.
В първия момент си помислих: "Защо пък да не го сменя", но..след това си дадох сметка,че тъкмо в това е предизвикателството - да покажа това, което съм харесала в конкретния си дизайн, щом съм го сложила.
Много харесвам  картичките на Te4eto и още като видях,че тя задава предизвикателството, бях сигурна,че ще е нещо оригинално и креативно с доста мисъл .. - тъкмо каквито обичам :) и..съответно откакто го видях, не спирам да мисля за него..Благодаря за възможността да се пробвам в нещо ново за мен!

 В крайна сметка картичката претърпя куп промени от първоначалната ми идея . Ето е и нея, моята картичка по блог дизайн:

Крайния вид :

 

Предпоследната версия..

:  

И..една "скрита опция"..изненада..( тук снимките са още от предпоследната версия..):



 Точно така..има местенце за допълнителен таг..на който може да се напишат разни нещица..или дори визитка.

.

 Ето и как изглежда картичката отвътре (тук няма промени в крайния вариант..):




 И един малко по-странен поглед:

 

Ето как изглежда отзад в завършения си вид:





  А ето и как изглежда отзад с тагчето в предпоследната си версия.. :




И без него:




 И..тагчето от  едната страна


 и тагчето от другата страна:


Е..успях да снимам и последните допълнения. Реших да оставя и снимките на предпоследния вариант, за да не правя пак дълга сесия снимки..- да се види концепцията на картичката.. ( сега можете да видите що за фотограф съм..- цветовете би трябвало да са еднакви..)

Бързам да се включа в предизвикателството на Te4eto, за да не изпусна срока ..
Ще се радвам, ако сте успели да откриете прилика с моя блог не само визуално като блог дизайн (защото съм ползвала картинките на самия блог дизайн), но и по някакъв начин със съдържанието в него и с характерните особености на моя блог..

Сега, като гледам, колко много снимки направих на тази картичка си давам сметка,че всъщност рядко снимам картичките си отзад и отвътре, макар често да имат по нещичко.. Темата на предизвикателството е чудесна, и наистина си ме затрудни ( накара ме да се замисля,че непременно трябва да си избера по-семпъл дизайн за следващия път :) ) Между другото, самопредизвикателството на Те4eto всеки път щом смени дизайна на блога си да прави картичка по него много, много ми харесва и..с удоволствие ще се присъединя към него (хихихи..- поне не е обвързано със срок) Усмивки от мен..и..хубав ден..

8 коментара:

Desi каза...

Оооо, страхотна картичка! Очарователна е! И естествено красиво хармонира с блога :) Чудесна е идеята картичка-блог!

Te4eto каза...

Ехааа, браво! Много се радвам, че се включи (май зададох трудна задачка), но твоето участие ме успокои и обнадежди :)! Всъщност си давам сметка, че за подобен проект е нужно технологично време и се надявам участията да са повече.
Приликата с дизайна на блога е очевидна - точно такава картичка исках да видя!
И много ти благодаря за милите думи! Прегръдки!

vilini каза...

От тази картичка веднага си личи, кой е блога. Ех, с тази моя слабост към тагчета - прелестно е !

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Момичета, много ви благодаря за позитивните коментари.
Да си призная, наистина се затрудних с концепцията на картичката, защото ми се искаше да включа всички детайли, които има блог-дизайна ( а той пък има доооста такива).
Крайния резултат обаче ме удовлетворява откъм близост с идеята, която исках да вложа..Радвам се,че се усеща атмосферата..

Cvety каза...

Крайният резултат е страхотен - не само, че веднага се асоциира с блог-премяната ти (която е много нежна и красива), но и сама по себе си картичката е нежна и чаровна, някак носи топлина и уют, чуден подарък е :)
Успех ти желая!

Анонимен каза...

Ей, Краси, браво! Изцяло е в хармония с цветовете и елементите на блога :-) Много е хубава.

Kati каза...

Краси, чудесна е станала картичката и асоциацията с твоя блог е пълна. Браво че си преборила това интересно предизвикателство на Течето.

Natallia каза...

А эта открыточка навеяла мне мысли о весне!.. Нежная, не перегруженная, светлая!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...