събота, 30 юни 2012 г.

Време за благодарности

Днес, докато надниквах из любимите си блогове, попаднах на публикацията на Делянка ("Слънчев лъч")и...много се засрамих.
Причината е,че аз съм един от получателите на тази прекрасна кутийка, изпълнена със съкровища с които човек може да си сътвори красиви бижута , а освен прекрасната кутийка, която виждате, към подаръчето имаше добавено ръчно изработено тефтерче , от ръчно изработена хартич и дори молив, който изглеждаше ръчно изработен.
 Всичко е изключително красиво и стилно и..често да си призная не смеех да развържа панделката и да отворя кутийката- толкова прекрасно изглежда всичко на живо..
Използвам снимките на Делянка да ви покажа кутийката, защото..моите фотографски умения не успяха да уловят магията толкова добре..


Бележника и молива, заедно със съкровищата, скрити в кутийката, ще ви покажа по-късно, когато успея да ги снимам.

 Искам да кажа огромно БЛАГОДАРЯ на Делянка, не само за труда, който е положила за да сътвори тази красота и за удоволствието, което ми достави получаването на подаръчетата й, а за това, че ми напомни, колко е важно човек да умее да получава жестове от другите. Дилянка, твоя пост ме размисли много..
Благодаря ти.



П.П  Вчера, когато публикувах пази публикация не бях в къщи и нямаше как да ви покажа снимките, които аз направих на подаръчетата от Дилянка.
Но нейната публикация така ме замисли и се почувствах виновна за това, че все още не съм показала красивите неща, които получих и да споделя с вас усещането от получаването на тези красоти,че...ми се прииска да го направя веднага.

 Ето продължението. (Спестявам ви моите снимки от външността на кутийката докато е затворена, понеже...вече видяхте по-добри от тях и..преминавам към това, което все още не сте видели..)
След като развързах панделката..
Първо се полюбувах още веднъж на изпълнението на кутийката от едната страна:


После от другата страна:


И...след това я отворих.Така изглежда отпред и отвътре:


 А така изглежда отворена отгоре:


Забелязахте ли, колко любов ми е изпратила, Дилянка в своята прекрасна кутийка:



 А тук можете да видите съкровищата, които Дилянка беше скрила вътре:


И...да не пропусна да ви покажа тефтерчето и молива, за които ви разказах вчера:


Ето и отделно молива:

Все едно е клонче, в което се е приютил графит...

А ето и няколко снимки на тефтерчето:


Всичко по него е ръчно изработено, дори хартията на листата отвътре:


Вижте и украсата отгоре:


Нежна и дискретна и тоолкова красива - сякаш не е пипана с ръка:


Наистина е невероятно удоволствие да държиш нещо толкова нежно в ръце..
Дилянка, не знам дали бих могла да се престраша и да пиша в нещо толкова красиво. Много, много обичам тефтерчета, но това е толкова..уникално...Ще трябва да го ползвам за нещо наистина много, много специално..

4 коментара:

Анонимен каза...

Иха, страхотен подарък - Честито :-) Обожавам да правя, а и да получавам подаръци - особено, ако са приказни като този :-)

Plamnito каза...

Еееееееееее, супер подарък-изненада! Честито!!! Такава кутийка виждам за първи път!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Така е Мими..Не вярвам да има човек, който да не се зарадва на нещо толкова прекрасно, като вниманието и старанието на някой да те зарадва.
А такава кутийка и аз за първи път виждам. Модела е много оригинален, а изпълнението е просто великолепно- изпипано до всеки детайл..
Просто се вижда,че е правена с много старание и любов.
Сега ще добавя и няколко снимки, направени от мен (които не са толкова хубави, като тези на Делянка за съжаление)

kenli каза...

Краси! Щастлива съм! Ама невероятно щастлива! Такава публикация....чак ме смути....и разплака.... благодаря ти, за благодарността! Сърцето ми се отвори и прие всичко това, като манна небесна, толкова е хубаво.....! Бъди благословена, за всичко онова, което изказа и за доброто ти сърце!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...