неделя, 24 юни 2012 г.

Вторият бележник Moleksine е в Минск от близо месец...

За всички, които следихте моята игра по повод годишнината от моята първа картичка, сиурно ще е интересно какво се случи с втория бележник Moleksine, който обещах да изпратя на една от вас и..който се "падна" на Наталия от Минск с рандом генератора.

 Улисана в моите си неща съм пропуснала да ви кажа,че бележникът е вече в Минск и Натали ще се погрижи той да се изпълни с красиви странички.

Пропуснала съм да ви покажа моите две странички в него. Сега, като разглеждах снимките, виждам,че не съм ги снимала особено добре, но..все пак ще ви ги покажа. Първата страничка:




Втората страничка , заедно с етикетчето(визитка):

 

 И самото етикетче, преди да го попълня с данни :

 
 Ето тук написах данните след това:




Когато правих страничката, гледах да е колкото може по-...еднослойна, за да не й се отразява пътешествието чак до Минск.. Получи се доста скромна , но се надявам на Натали да й е харесало посланието..

И..понеже ми се искаше да продължа играта и тук в България, си дадох срок от повече от месец за всички, които обещаха да изпратят своите странички, но по някаква причина не успяха да го направят навреме..
Оказа се обаче, че така и не пристигнаха други странички след 23-ти май, така,че...може би сега е момента да обявя и идеята си да изпратя втори бележник в България на едно от момичетата, които се постараха и се включиха в играта.
И така...
Отново подреждам имената ви в реда на пристигане на страничките:

1. Kami_bonbona
2. Plamnito
3. Borqna
4. Neli
5. Svetla*
6. Kakichka
7. Toni
8. Поли
9. Katya Kovacheva

И..рандом генератора избра втория бележник Moleksine да отиде при:


Номер 8 е ПОЛИ!!!

Поли, все още не съм купила бележника, но..отдавна искам да го направя и..веднага като го купя, ще подготвя две странички в него, които ще са от мен..като начало с надежда да продължиш начинанието..тук в България..

И така...играта ще продължи за всички, след като Поли получи бележника и измисли своите правила за играта...Ще вълшебстваме заедно с Поли...
...
Усмихнат ден на всички от мен..

10 коментара:

Plamnito каза...

Много хубаво развитие на предизвикателството се получи, Краси! Честито на Поли! Поли, мила да ме информираш специално за твоето предизвикателство - от сега се записвам, а дано и да успеем да се видим лично! Радвам се, че те познавам Краси и че насърчаваш толкова много творчество и вдъхновение във всяка една от нас.

Plamnito каза...

Краси, щях да пиша за страничките ти - много са красиви, интересни и вълнуващи. Въобще много ми харесва стилът ти - един такъв старинен, ретро, завоалиран и принцесенски! Благодаря, че ни ги показа! Всичко добро ти желая!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Пламни, благодаря ти много за милите думи..

Анонимен каза...

Еха, много хубави странички си направила Краси :-) Честито и на двете победителки :-)

Поли каза...

Еха, още една хубава новина днес! С тези летни ходения при баба на село от две седмици не съм надничала какво се случва и благодаря на Пламнито, че ме вкара в релси :-) Чакам бележника и започвам да мисля за правилата на играта от сега!
И да се похваля - днес ми беше първия работен ден на новата работа след 4 месечен безработен период. Вълнувам се, но за бележника се вълнувам повече!!! :-)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Поли, много се радвам,че се обади :) И новината за нова работа е също чудесна! Наистина се радвам много.
Дай-Боже все такива хубави неща да се случват, когато някой зачезне за по 1-2-3 седмици :)

Borqna каза...

Всичко е прекрасно - Честито на Поли!
Браво на Краси - великолепни странички! Все така да ни радваш и хубави неща да ти се случват - но, ноля те, само не зачезвай!

Natallia каза...

Это был шикарный сюрприз, дорогая Краси!.. Во-первых, блокнотик - ну оооочень хорошенький, я таких замечательных штуковин раньше-то и в руках не держала!.. А внутри меня ждал сюрприз: шикарный разворот от Краси!.. Такой аккуратный, здоровский! Я сделала несколько фотографий моего блокнотика и конверта, в котором он до меня добирался и надеюсь скоро покажу его, а заодно начну новую игру. СПАСИБО еще раз!

Borqna каза...

Краси, моля кажи откъде човек може да си закупи такъв балежник.
От лятото съм дала поръчка в една книжарница и все казват - че таквоз чудо няма!
/Искам за себе си! Моля - пиши!/

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Борянка, голям срам за мен..Третия , който обещах да изпратя все още не съм го изпратила и дори не съм подготвила страничката занего.. Имам и четвърти и с удоволствие ще ти го изпратя :)
Надявам се скоро..(времето така лети- направо не ми стига за нищо напоследък..Творя, но дори не успявам да снимам какво съм направила..А време за писане почти не намирам..)
Радвам се,че не си ме забравила!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...