вторник, 28 август 2012 г.

"Сватбени вълнения"

Още когато видях августовската тема на предизвикателството при Двете Елши "Сватбени емоции", си помислих,че е тъкмо навреме , защото..сме канени на сватба, за която със сигурност трябва да приготвя нещо.
 Първоначално мислех да е само картичка, но след това разбрах,че предпочитания подарък е..пари.

Понеже се омъжва моя много близка племенница( дъщерята на един от любимите ми първи братовчеди), която всъщност е първата племенница в рода от поколението на моите деца, която създава семейство,  си мисля,че освен пари ми се иска да й подаря НЕЩО, което да й остане за спомен дори след като парите бъдат похарчени . Как лети времето... изглежда никак не е далеч времето, когато сватбени вълнения ще се развихрят около мен и дори в нашия дом..
Винаги съм харесвала сватбите, защото те са чудесен повод да се съберат младите и по-възрастните заедно ..

Реално, тя и момчето за което се омъжва ни съобщиха,че ще живеят заедно и планират да се женят още през зимата, почти веднага след Нова година.
В края на юли вече бяха определили дата за сватбата, а поканата официално получихме по пощата в деня в който се върнахме от морето..
Датата е 2 септември и..ако успея да приготвя всичко, което съм замислила, ще го покажа при Елшите в тяхното предизвикателство.
За сега е готов първия албум. Той е на сватбена вълна, и показва тъкмо приготовленията за сватбата и по-точно времето преди сватбата с всичките му сватбени емоции :)
Тъй като поканите за сватбата са в лилаво, реших и албума да има подобен цвят ..
 Ето как се получи  предната корица:


и  тук:
 

И задната корица:

Ето как изглеждат всички страници за сега:

А ето ги и по-подробно с малко разяснения по тях :

Първа е страничката от времето на тяхната среща, преди да си дадат сметка,че искат да създадат семейство. От ляво съм сложила картинка и място за надписи, а от дясно съм оставила място за снимки от това време, които те преценят да сложат
 .

Втората страничка е за времето в което са разбрали,че това е любов и че не могат един без друг и са започнали да мечтаят за общо бъдеще. Тук отново от ляво е картинка, а от дясно е мястото в което да сложат снимка от това време.. :

Още малко място за снимки от това време: на романтични срещи и кроене на планове за бъдещето:

И още малко за времето в което все още са били двама млади, живеещи поотделно:

Следва страничка е за времето в което са решили, че трябва да започнат да живеят заедно, отново с картинка от ляво и място за снимки от дясно..

Следват странички с място за снимки от периода преди да определят дата за сватбата:

И още странички за снимки:

И още :

И още:

И отново място за снимки, този път от времето в което са решили, че е време за сватба - събитите, което ще зарадва всички близки и приятели и място за снимки от времето по подготовката на сватбата:

И още малко снимки от това време:

И...време е за сватбата...

 Това е всичко за сега в този албум..


Имам идея да им направя още един албум за сватбените снимки (или поне за част от тях, които преценят, и ако времето ми стигне да го завърша преди края на месеца, ще покажа и него...
Също и картичката, която смятам да направя, заедно с плика с паричките за подарък на младоженците..
За сега обаче, нищо от това не е готово все още..
Надявам се времето да ми стигне..

 

6 коментара:

kami_bonbona каза...

Краси албума е страхотен, супер сладък! Аз ако бях получила такъв албум, щях да се трогна много. Успех с всички замислени неща и весело изкрване :)

Dani каза...

Краси, много ми допадна албумчето. И на младото семейство ще им хареса, сигурна съм. Очаквам да покажеш и втория албум - след сватбения. Стискам ти палци да успееш да се впишеш в графика! :) Този албум свършва със сватба на задната корица. А втория с бебешка количка ли ще бъде? Ако е тъй - той пък отваря врати за третия албум (хи-хи)...
Поздрави!

Borqna каза...

Ще напиша само -
БРАВО!!!

Мария Стоянова каза...

Е, браво Краси. Прекрасен подарък подготвяш на младоженците. Аз бих била страшно очарована и вдъхновена да го напълня със спомени и приятни емоции. Чакам с нетърпение да видя и другата част от подаръкът, която подготвяш.

VioletCloudlet каза...

И аз да изразя възхищението си и желанието си за подобен ;) Подарък с висока сантиментална стойност!

Toni каза...

Супер е. Аз тъкмо съм в процес на правене на един албум, но със сватбени снимки, този много ми харесва. Ще се зарадват много със сигурност!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...