вторник, 4 септември 2012 г.

Още сватбени вълнения

Бях обещала, ако успея да подготвя втория албум и картичката за сватбата на племеницата. В тази публикация, ще ви покажа втория албум, който е за снимки от сватбата на младоженците. Това е първата корица, нарочно направена в същия стил (почти)като предишния албум от преди сватбата:
Това е задната корица (малко преди да е реално довършена..Тук в крайния вариант има каляска на младоженците, но за съжаление не съм я снимала. Ако успея да намеря снимка на салфетката, която ползвах, ще ви я покажа.)Идеята беше албума да завърши със..сватбено пътешествие..(което пак си е повод за албум :) ):
Ето и как изглеждат вътрешните странички.Първата:
Втората:
Третата:
Четвъртата:
Петата:
Шестата:
Седмата:
Осмата:
Деветата:
Десетата:
Единадесетата:
Това са всички странички..Ако успея само и каляската да ви покажа, ще я добавя и нея.. В следващата публикация ще ви покажа и картичката и плика за "подаръка"- пари. Надявам се младоженците да си харесат албумчетата, когато имат време да ги видят и да ги напълнят с много и красиви сватбени снимки (каквито със сигурност няма да им липсват).

4 коментара:

Plamnito каза...

Да им завиди човек на тези младоженци - три албума! Всичките семпли и изчистени, за да си ги украсят сами и да се забавляват! Албумите със снимки на хартия са най-хубавият спомен! Поздравления!

Miss Emerald каза...

Краси, очарователен е! Всички ще бъдат един ценен спомен самите те!

Mila каза...

И-ха, Краси, страхотна работа си свършила :) Албума е разкошен !

Unknown каза...

уникални сватбени албуми
Невероятно красиви

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...