сряда, 24 октомври 2012 г.

Малко позакъснял поздрав за 6 октомври- денят на картичкоправенето :)

Aко знаете от колко време отлагам тази публикация..
След дълго разхождане на картичката в колата, с известно закъснение картичката е вече при моето късметче- Пламнито.
Много се радвам,че тъкмо за нея трябваше да направя картичка. Самата мисъл за това е много, много вдъхновяваща за мен, защото Пламнито е много позитивна и креативна дама, към която макар и да не познавам лично, а само виртуално, изпитвам много топли чувства.И така..Пламнито беше искрата на моето вдъхновение за направата на тази картичка..

 И така..стига приказки, време е да ви покажа картичката:

ето и малко детайли:

и тук:


Не се сетих да снимам отзад , но..по-важното е,че картичката е при своята получателка, както и това,че за мен беше истинско удоволствие да я направя специално за нея. Със същото печатче направих още няколко картички, които се надявам скоро да успея да ви покажа.

А ето и снимката, която Пламнито е направила на нещицата, които й изпратих:


Между тях е моята втора АТС ..Ще гледам да ви я покажа в следваща публикация.
Усмихнат ден от мен..

п.п...Понеже картичката е в топлите есенни цветове които винаги са много вдъхновяващи за мен.., ще я включа при Елшите..И..понеже е вдъхновена от Картичкофея, ще я включа в Забавлятелството на три картичкофеи със страхотни идеи..

7 коментара:

Valchen каза...

Много нежна и красива есенна картичка! Много е женствена!

VioletCloudlet каза...

Наистина носи усещането за топла , златна есен!

Plamnito каза...

Краси, самата мисъл, че си я правила специално за мен, прави картичката още по-уникална. Въпреки, че е есенна е самата аз - пълна с емоции и живот. А това е първата Тилда в моят творчески малък свят - все не ми достига смелост да пожелая да направя проект с нея, а тя дава толкова много възможности! Радвам се, че те познавам и че си мое вдъхновение, и с нетърпение чакам всяка твоя публикация. Много ти благодаря, за милите думи, които си написала за мен! Поздрав и до скоро!

Miss Emerald каза...

Краси, картичката е истински разкош и от нея лъха на такова творческо вдъхновение, че на човек веднага му се приисква да подхване материалите. И при теб забелязвам още нещо, което много ме радва - не знам дали си сменила времето на снимане или фотоапарата, но определено сега можем по-добре да се наслаждаваме на красотите, които твориш.

Natallia каза...

Краси, твои Тильдочки всегда идеальны! Очень реалистичным получается рисунок, они и задают настроение всей открытке! И розочки такие красивенькие!

Em каза...

Много нежна картичка!

Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Двете елши!

Em каза...

Много нежна картичка!

Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Двете елши!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...