вторник, 16 октомври 2012 г.

Real life is your inspiration..

Сега ще ви покажа първата от двете картички , които направих с прекрасните печати на CDACAD22 , които са страхотни отново!Първият е на Pattie's Creations
Ето я и първата картичка:


Ето и малко повече снимки:


Това е детайл отвътре:


а това е отзад:


Направо се изкушавах да извадя и шевната машина и да поушия няколко шева, но...съм се зарекла да не гоправя скоро, пък и очаквам в края на седмицата да пристигне голямата ми дъщеря за няколко дни и... по-скоро прибирам, отколкото изваждам.. (е, моите мъже в къщи не мислят точно така, като гледат процеса на творене, но...поне опитвам..)


На мен резултата определено ми хареса. Печата наистина е вдъхновяващ..И..понеже избрах мисъл за вдъхновението, ще включа картичката във вдъхновителното Забавлятелство на Мър-Мяу :)

4 коментара:

cass каза...

Very pretty card,

Miss Emerald каза...

Краси, картичката е просто прекрасна! И печата е страхотен, и ти си добавила страхотни акценти и си подбрала великолепни цветове. Напълно разбирам и порива ти да извадиш шевната машина, но мисля, че крайния резултат и така е прекрасен.

Desi каза...

Чудна жизнерадостна картичка :)Краси, наистина се е получила страхотна - копченца, кончета, няма как да не се сетиш за шевна машина :) Не мога да се нагледам на сладките цветове :)

KalySto каза...

Много весела и свежа картичка! Аз честно не бих се замислила за шевната машина-няколко шева щяха да са си точно на място ;) Но и така предизвика широка усмивка у мен т и благодаря,чея сподели във Вдъхновеното ни Забавлятелство този месец!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...