понеделник, 26 ноември 2012 г.

Картичка вдъхновена от фото..

Когато видях новото предизвикатателство в "Just us girls - # 164 Photo inspiration", което много харесвам, бях сигурна,че ще направя всичо възможно да се включа в него.
Може би това е причината в този час да публикувам картичката, макар снимката да не е особено качествена.
Надявам се утре през деня да успея да снимам на дневна светлина, но..ако все пак не успея и времето не ми достигне , ми се искаше да не пропусна възможността да се включа в това предизвикателство.
Ето какво успях да сътворя:


а ето и снимката за вдъхновение:

С тази картичка ще се включа също и при Елшите, където през месец ноември темата е много вдъхновяваща..: "Отминалото време".., както и в ДТ call на А and T Challenge blog.

8 коментара:

Hristovica каза...

Краси, картичката е страхотна и снимката успява успешно да предаде посланието..не се притеснявай. Дъските са се получили много добре боядисани :о) и ъгълчето с надписа е страшно ефектен. Стискам ти плаци.

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Благодаря ти.За дъските..доста се постарах наистина. Първо ползвах една папка за ембос, след това изрязах "дъските" нарочно не особено внимателно, после ги дистреснах една по една и ги залепих с известно разстояние една от друга върху тъмен картон.. А ъгълчето с надписа..идеята му беше да изглежда почти като пряспа сняг..
Наистина се радвам,че ти харесва!

Toni каза...

Чудна е! Толкова топла и уютна, въпреки снегът и това, че е навън! Това ми е любимата ти картичка до момента! Браво!

Vicki Dutcher каза...

Fabulous take! Thanks for joining in with Just Us Girls~

Valchen каза...

Чудесна се е получила - мнго ми харесва този зимен прозорец!

Em каза...

Дъските са станали прекрасни! Сякаш си взела истински за картичката!

Мерси, че се включи в предизвикателството на Двете елши!

Marisa каза...

Your window is lovely! Great use of the inspiration picture and I love the way you did the sentiment panel like a snow bank as per the picture! Thanks for joining us at Just Us Girls this week :)

Miss Emerald каза...

Краси, хлъцнах от удоволствие като видях картичката, прекрасна е, а след като видях и вдъхновението ти... нямам думи просто. Блестящо си се справила и дъските изглеждат толкова реалистични, прозореца, така хубаво украсен за предстоящия празник!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...