понеделник, 26 ноември 2012 г.

Картичка вдъхновена от фото..

Когато видях новото предизвикатателство в "Just us girls - # 164 Photo inspiration", което много харесвам, бях сигурна,че ще направя всичо възможно да се включа в него.
Може би това е причината в този час да публикувам картичката, макар снимката да не е особено качествена.
Надявам се утре през деня да успея да снимам на дневна светлина, но..ако все пак не успея и времето не ми достигне , ми се искаше да не пропусна възможността да се включа в това предизвикателство.
Ето какво успях да сътворя:


а ето и снимката за вдъхновение:

С тази картичка ще се включа също и при Елшите, където през месец ноември темата е много вдъхновяваща..: "Отминалото време".., както и в ДТ call на А and T Challenge blog.

8 коментара:

Hristovica каза...

Краси, картичката е страхотна и снимката успява успешно да предаде посланието..не се притеснявай. Дъските са се получили много добре боядисани :о) и ъгълчето с надписа е страшно ефектен. Стискам ти плаци.

*щурчо* каза...

Благодаря ти.За дъските..доста се постарах наистина. Първо ползвах една папка за ембос, след това изрязах "дъските" нарочно не особено внимателно, после ги дистреснах една по една и ги залепих с известно разстояние една от друга върху тъмен картон.. А ъгълчето с надписа..идеята му беше да изглежда почти като пряспа сняг..
Наистина се радвам,че ти харесва!

Toni каза...

Чудна е! Толкова топла и уютна, въпреки снегът и това, че е навън! Това ми е любимата ти картичка до момента! Браво!

Vicki Dutcher каза...

Fabulous take! Thanks for joining in with Just Us Girls~

Valchen каза...

Чудесна се е получила - мнго ми харесва този зимен прозорец!

Em каза...

Дъските са станали прекрасни! Сякаш си взела истински за картичката!

Мерси, че се включи в предизвикателството на Двете елши!

Marisa каза...

Your window is lovely! Great use of the inspiration picture and I love the way you did the sentiment panel like a snow bank as per the picture! Thanks for joining us at Just Us Girls this week :)

Miss Emerald каза...

Краси, хлъцнах от удоволствие като видях картичката, прекрасна е, а след като видях и вдъхновението ти... нямам думи просто. Блестящо си се справила и дъските изглеждат толкова реалистични, прозореца, така хубаво украсен за предстоящия празник!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...