събота, 5 януари 2013 г.

Последната картичка за 2012

Днес се замислих,че отдавна не съм показвала картичка или нещо друго, сътворено от мен.
Не,че не съм творила последните дни на годината..Просто голяма част от направените от мен неща си заминаваха при получателите, без да успея да им направя снимки ..
Така и не успях да снимам 16 странички със снимки на големия ми син, който си ги прибра скришно (ако успея, ще ги снимам някой ден)
Не успях да снимам картичките, които подарих на много любими за мен хора по празниците, защото..всичко ставаше в последния момент (или по малките часове на деня) и.. отлиташе към получателите си рано сутринта..
Днес обаче ми се иска да ви покажа последната картичка за 2012 година.
Тя беше направена в последния момент за моето Картичкофурийско късметче в коледната размяна на картички  : Диляна.
Поради куп причини не успях да я изпратя навреме преди Коледа, но се надявам Дилянка вече да я е получила, за това ще е покажа на вас.
Оцветяването не се получи точно както исках, но.. следващия път се надявам да имам повече време..
Надявам се добрия старец да е донесъл на Дилянка всички онези подаръци, които тя си е пожелала и още много, за които не подозира, но всъщност ще я зарадват много..
Пожелавам й също всичката любов, която заслужава и много здраве, за да продължава да твори и да ни радва с прекрасните си вдъхновяващи проекти!





Усмихната вечер от мен..

Ще включа картичката в Кард мания "Зимна приказка", защото..е от малкото зимни картички, които направих и които успях да снимам...Надявам се да отговаря на условията..

3 коментара:

Ani каза...

Картичката е чудесна! Благодаря ти, че я показа в предизвикателството на Card Mania! Успех!

Sue каза...

This is gorgeous. I love the image and the colours are fabulous
Thank you for taking part in the Card Mania Challenge
Sue

Miss Emerald каза...

Краси, картичката е великолепна! На мен ми харесва и оцветяването, и оформлението, и цветовете, които си подбрала! Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania Challenges. Късмет и ще те очакваме отново при нас.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...