неделя, 6 януари 2013 г.

Първата картичка за 2013

След като вчера ви показах последната картичка за 2012, мисля,че е време днес да ви покажа първата картичка, която сътворих още сутринта на 1 януари..
Искаше ми се да е нещо, което не съм правила до сега - картичка за посрещане на Новата година..Такава с която да пожелая на всички вас щастлива и успешна 2013, изпълнена с много любов, много топлина, много красиви мигове с любимите ви хора и нестихващо вдъхновение!
Но това, което истински ви пожелавам е да сте здрави вие и хората, които обичате!




Елхичката е направена само от пънч, Докато првех картичката си мислех,че се получи една снежна картичка, напук на липсата на сняг навън..
Надявам се скоро зимата да ни зарадва със сняг (или да успеем да отидем в планината да се попързаляме с децата..)

С тази картичка ми се иска да ви напомня,че остава малко повече от един ден  от Хоби предизвикателство 29 , зададено то Маги , която ви предизвиква да украсите картичките си само с ножичка, пънч и шаблони..
А аз нямам търпение да ви поканя да се включите и в следващото Хоби предизвикателство, което започва след броени часове и което се надявам да ви изненада приятно...


Ще включа картичката в Кард мания "Зимна приказка", защото..е от малкото зимни картички, които направих и които успях да снимам...Надявам се да отговаря на условията.. 

Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...