понеделник, 18 февруари 2013 г.

CCH # 139 Use Pink And Gems

Здравейте,
Днес е понеделник и то от тези, в които имам невероятното удоволствие да ви представям не по едно, а по цели две предизвикателства.
Първото, вероятно някой от вас вече са видели. Това е Хоби предизвикателство 33, задавано този път не от един, а от два страхотни Гост Дизайнера. Това са Мила и Tangenta, а какво са ви подготвили те като СКЕЧ и каква е неговата тема, можете да надникнете в ХОБИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО 33 : )


 Второто предизвикателство, което днес отправяме към вас е от Крейзито !
За него съм ви подготвила не една а цели две картички за вдъхновение с разкошния печат , предоставен ми любезно от нашия спонсор..( любов ли бе да го опишеш - влюбих се в този печат от пръв поглед..)

 Надявам се да ви провокирам да се включите в следващите две седмици в Крейзито, където темата е : "Използвайте розово и камъчета."
Ето и картичките, които успях да сътворя, използвайки прекрасния печат " Ema in Hat"  любезно предоставен от нашия спонсор през следващите две седмици.
Първата която ще ви покажа, е всъщност втората:


Ето и детайл:


 А тази, направих преди това..Тук Ема е с кестенява коса..И детайл:Както може би сте се досетили от заглавието на темата, а и от красивия печат, който съм ползвала:

Наш спонсор е  Pink Gem Designs


Pink Gem Designs са от  Stourport-On Severn,Worcester - Великобритания.Те са наложили своята марка през ноември 2008г и продават симпатични и ексцентрични  печати произведени от прозрачен полимер, дигитални печати и други крафт стоки .. 

Всички полимерни печати и дигитални печати, на сайта са изработени специално от Janet Roberts, която е едноличен собственик на Pink Gem Designs.

Победителят ще получи 4 дигитални печата по свой избор от магазина им.. Не забравяйте,че имате право само на 4 участия :)

С удоволствие ще очаквам вашите творения и в двете предизвикателства, а не се съмнявам,че вие ще се забавлявате искрено, докато творите...
Усмихнат понеделник от мен!

Ще вклщча тези две картички в : "Easy at 1-2-3 " challenge group :)  , Където условието е почти същото:
1 - flower ( цвете)
2 - design papers  ( дизайнерска хартия)
                                                                   3 - pieces of bling ( блещучета) :)

6 коментара:

Being shMe каза...

Свежи, чисти и по момичешки усмихнати. Прекрасни картички. Браво :)ххх

bejko каза...

Kраси картичката е много нежна!А при мен стои подаръче което чака само твоят адрес за да полети към теб.Може да ми го изпратиш на globolpv_s@abv.bg
Ще чакам:)

Natallia каза...

Какая красивая открыточка! Рисунок, как всегда, бесподобен!

Sandi каза...

Thank you so much for playing the CDAC 1-2-3 CHALLENGE
Sandi ♥ Member of the CDAC DT

In paper heaven каза...

Very pretty card. Love the Pastels.Thank you so much for joining in the Easy as 123 challenge at CDAC.

In paper heaven каза...

Very pretty card. Love the Pastels.Thank you so much for joining in the Easy as 123 challenge at CDAC.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...